Eurostyle cosmopolitan set – baterija za umivaonik + baterija za bide

21.999,00 RSD

Цене на сајту су исказане у динарима са урачунатим ПДВ-ом


Проверите стање лагера
Шифра производа: GH002 Категорије: , , , Ознаке: , , , , , , ,

Опис

GROHE је водећи светски произвођач санитарних арматура под једним брендом. Као глобални бренд за санитарне производе и системе, Grohe се ослања на вредности свог бренда, квалитет, технологију, дизајн и одрживост како би могли да понуде “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

За више деценија, Grohe је лансирао безброј нових иновативних и награђиваних купатилских и кухињских батерија на тржиште. Прецизни експерти Grohe-а су специјалисти за ливење, галванизацију, склапање, брушење и дораду производа на веома високом нивоу. Они комбинују истинску вештину и фокусирану менталну способност како би створили производ без премца. Резултати су импресивни са безвременским дизајном, квалитетом који траје цео живот и јединственим карактеристикама које пружају “Pure Freude an Wasser”(„Чисто уживање на води“)

Grohe славине за купатило уједињују награђиван дизајн са најбољим материјалима и најновијом индустријском технологијом. Свака колекција нуди широк избор да употпуни најновије санитарије и Ваше личне захтеве.