Запослење

КАРИЈЕРА

Пре него што конкуришете за одређено радно место добро размислите колико сте спремни да се брзо прилагодите и самостално обављате посао за који конкуришете. Прилагодите Ваш CV радном месту за које сте заинтересовани. Нама је драго да нам се за посао обрати неко са радним искуством у струци, али исто тако ценимо и узимамо у обзир пријаве кадидата који имају потенцијала, имају јасне циљеве и желе да напредују у каријери. Упознајте се са компанијом пре него се пријавите за посао, истражите званичну WEB страницу као и информације на друштвеним мрежама. По томе колико информација прикупите знаћемо колико је Вама стало до запослења баш код нас.

Уколико Вас занима рад у компанији која се развија и напредује, а уједно зна да цени преданост послу, лојалне и вредне раднике који деле вредности компаније, биће нам задовољство да размотримо Вашу пријаву за радно место: пријавите се овде.

О НАМА

“Керамика Јовановић” се бави велепродајом и малопродајом керамичких плочица, опреме за купатила и опекарских производа. Поред тога “Керамика Јовановић” је власник “Огрева” – највеће малопродаје грађевинског материјала у Банату, фабрике за производњу опекарских производа “Неимар” и “Термике” фабрике која производи перлит за прехрамбену индустрију. “Керамика Јовановић” је власник сопственог бренда керамичких плочица који се производи у фабрикама познатих домаћих и ино-произвођача, купатилског намештаја и погона са сопственом калионицом за производњу туш кабина и паравана у Скопљу.

Као један од лидера у дистрибуцији робе из нашег асортимана, већ две и по деценије, пратећи најсавременије трендове, заокруженом понудом, едукованим особљем, знањем, креирајући решења и сталним подизањем нивоа услуге, удовољавамо захтевима сваког купца, било кроз бројне малопродајне салоне или кроз широку велепродајну мрежу у Србији и земљама у окружењу.

НУДИМО ВАМ

Успешна компанија

Посао у стабилној, успешној компанији

Вештине и знања

Могућност да искажете своје професионалне вештине

Енергичан тим

Прилику за лични развој кроз рад у енергичном тиму људи

Обуке и рад на пројектима

Могућност стицања нових знања кроз обуке и рад на пројектима

Могућност напредовања

Могућност напредовања на више радне позиције.

Стални пословни однос

Могућност сталног пословног односа након пробног рада.

ОТВОРЕНЕ ПОЗИЦИЈЕ

ТРЕНУТНО НЕМАМО ОТВОРЕНИХ РАДНИХ ПОЗИЦИЈА

Асистент директора набавке и логистике

Зрењанин, Србија

Уколико сматрате да можете да допринесете развоју наше компаније, пошаљите нам Вашу радну биографију.

ЧЛАНИЦЕ ГРУПАЦИЈЕ