Zaposlenje

Karijera

Pre nego što konkurišete za određeno radno mesto dobro razmislite koliko ste spremni da se brzo prilagodite i samostalno obavljate posao za koji konkurišete. Prilagodite Vaš CV radnom mestu za koje ste zainteresovani. Nama je drago da nam se za posao obrati neko sa radnim iskustvom u struci, ali isto tako cenimo i uzimamo u obzir prijave kadidata koji imaju potencijala, imaju jasne ciljeve i žele da napreduju u karijeri. Upoznajte se sa kompanijom pre nego se prijavite za posao, istražite zvaničnu WEB stranicu kao i informacije na društvenim mrežama. Po tome koliko informacija prikupite znaćemo koliko je Vama stalo do zaposlenja baš kod nas.

Ukoliko Vas zanima rad u kompaniji koja se razvija i napreduje, a ujedno zna da ceni predanost poslu, lojalne i vredne radnike koji dele vrednosti kompanije, biće nam zadovoljstvo da razmotrimo Vašu prijavu za radno mesto: prijavite se ovde.

Kompanija

“Keramika Jovanović” se bavi veleprodajom i maloprodajom keramičkih pločica, opreme za kupatila i opekarskih proizvoda. Pored toga “Keramika Jovanović” je vlasnik “Ogreva” – najveće maloprodaje građevinskog materijala u Banatu, fabrike za proizvodnju opekarskih proizvoda “Neimar” i “Termike” fabrike koja proizvodi perlit za prehrambenu industriju. “Keramika Jovanović” je vlasnik sopstvenog brenda keramičkih pločica koji se proizvodi u fabrikama poznatih domaćih i ino-proizvođača, kupatilskog nameštaja i pogona sa sopstvenom kalionicom za proizvodnju tuš kabina i paravana u Skoplju.

Kao jedan od lidera u distribuciji robe iz našeg asortimana, već dve i po decenije, prateći najsavremenije trendove, zaokruženom ponudom, edukovanim osobljem, znanjem, kreirajući rešenja i stalnim podizanjem nivoa usluge, udovoljavamo zahtevima svakog kupca, bilo kroz brojne maloprodajne salone ili kroz široku veleprodajnu mrežu u Srbiji i zemljama u okruženju.

Nudimo vam

Uspešna kompanija

Posao u stabilnoj, uspešnoj kompaniji

Veštine i znanja

Mogućnost da iskažete svoje profesionalne veštine

Energičan tim

Priliku za lični razvoj kroz rad u energičnom timu ljudi

Obuke i rad na projektima

Mogućnost sticanja novih znanja kroz obuke i rad na projektima

Mogućnost napredovanja

Mogućnost napredovanja na više radne pozicije.

Stalni poslovni odnos

Mogućnost stalnog poslovnog odnosa nakon probnog rada.

Otvorene pozicije

Vozač kamiona
Pomoćni magacioner

ТРЕНУТНО НЕМАМО ОТВОРЕНИХ РАДНИХ ПОЗИЦИЈА

Ukoliko smatrate da možete da doprinesete razvoju naše kompanije, pošaljite nam Vašu radnu biografiju.

Članice grupacije

Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.