Prodajni salon Sremska Mitrovica

U još jednom lepom gradu, tik uz levu obalu reke Save, u Sremskoj Mitrovici, 30. jula otvoren je još jedan naš salon keramike. Svim stanovnicima ovog grada i okoline biće dostupan bogat asortiman keramičkih pločica, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana, sanitarija i ostale opreme za kupatilo.

Salon se prostire na oko 250 m2 i u njemu je izloženo skoro 40 kupatilskih ambijenata, dizajniranih tako da skoro svaki kupac lako može odabrati skladne elemente za svoje kupatilo, ali i kombinaciju pločica za enterijer ili eksterijer. Pozicioniran je u veoma prometnoj ulici, na vidno istaknutoj lokaciji sa parkingom, u ulici Arsenija Čarnojevića 23. Telefon za kontakt je 022/850-950, a elektronska pošta: s.mitrovica@keramikajovanovic.rs

Svojim potencijalnim kupcima pružamo svaku vrstu pomoći kod odabira pločica i ostalih elemenata, dajemo adekvatne savete… Ono što svima najviše pomaže je besplatan 3D projekat za odabrane modele pločica, na osnovu priložene skice kupatila sa svim tačno navedenim dimenzijama, položajima dovoda, odvoda, vrata, prozora i slično.

Što se samog asortimana tiče, ponuda je zaista bogata, od domaćih do stranih proizvođača – renomiranih, proverenih brendova sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.

Izdvajamo sopstvene brendove „Keramika Jovanović“ iz segmenta keramičkih pločica i kupatilskog nameštaja. Tuš kabine, paravani i program hidromasažnih kada dolazi takođe iz proizvodnih pogona koji su u sastavu kompanije Keramika Jovanović dooel Skopje. Pored toga u našem salonu pristupačan je daleko poznati nemački HÜPPE – sa svojim modularnim modelima tuš kabina i paravana.

Od stranih proizvođača koje smo odabrali za svoje kupce predstavljamo keramičke pločice – Cersanit – Poljska, KAI group – Bugarska, zatim TAU ceramicaSTNCifre i Saloni – Španija, iz Italije – MarazziQadroArmonie, kao i Termal Seramik iz Turske…

Ono što je svakako neophodno prilikom oblaganja i postavljanja keramičkih pločica su lepkovi, fug mase i materijal za hidroizolaciju. Već dugi niz godina svoju saradnju nastavljamo sa proizvođačima Ceresit – Henkel i Weber – Saint Gobain.

Kao lidere u proizvodnji sanitarija svojim kupcima nudimo: CersanitTurkuazRoca/InkerIdeal StandardVilleroy & Boch, za bojlere Ariston i Termorad, a Grohe i Kludi iz Nemačke, kao i domaći Rosan za baterije.

Za opremanje kupatila neophodni su i drugi elementi koji se takođe mogu pronaći u našem salonu: tuš kanalice i slivnici, elegantni i standardni modeli dolaze iz Peštana i  Tehnooeksporta, zatim zidni sušači peškira, koji su ujedno i grejna tela za kupatila, modernog dizajna. Ovde su posebno interesantni grejači iz kompanije Cini, kao savršen spoj elegancije i ekonomičnosti.

Svako kupatilo dodatno ulepšavaju sitnice i u tu svrhu služi galanterija Cotexa sa svojim funkcionalnim  i estetski dopadljivim elementima. 

Ono što je veoma bitno da naglasimo je da i ovom prilikom svim svojim kupcima u Sremskoj Mitrovici, u prva tri dana od otvaranja, tačnije od 30. jula do 01. avgusta, odobravamo popust od 10%, bez obzira na iznos računa i način plaćanja. U isto vreme traje i velika letnja akcija na odabrane modele podnih pločica za spoljašnju upotrebu – sa 20% popusta, ali se ovi popusti ne mogu sabirati. Na pločice koje su već na letnjoj akciji ne može da važi i popust od 10%.

Plaćanje se vrši, pored standardnih načina i na 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane, čekova građana i preko PIO fonda.

U svakom salonu „Keramike Jovanović“ vas očekuje kvalitena i raznolika ponuda, kvalifikovano i ljubazno osoblje i vrhunska usluga.

Dobro nam došli!

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

Kontakt info

radnim danima od 08-20h

subotom od 08-15h

nedelja neradna

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.