Normandie Light Grey 29,7×59,8

1.071,00 RSD / m2


Проверите стање лагера
Додатне информације
Произвођач: Cersanit
Производња: Увозна
Шифра: URC0120
Боја: Светло сива
Димензија: 30×60
Употреба: Спољашња, Унутрашња
Текстура: Камен, Модерн
Завршна обрада: Мат
Квадратура у кутији: 1.6 m²

Калкулатор цене

Квадратура у кутији:
1.6 m²
Цена квадрата:
1.071,00 RSD
Цена кутије:
1.713,60 RSD
Унесите потребну
квадратуру:
Укупно кутија:
kom
УКУПНО:
1.713,60 RSD

*Напомена: цене и прорачуни су информативног карактера, за готову тачност молимо Вас позовите један од наших продајних салона. Плочице се купују на целу кутију.

Шифра производа: URC0120 Категорије: , , , Ознаке: , , ,

Опис

За неколико сезона, плочице већих димензија уживају велику популарност међу потрошачима. Одговор на овај тренд је понуда керамичких плочица у формату 29,7×59,8 цм. Колекција Нормандија представља занимљиву комбинацију традиционалне сиве боје ветона са топлом беж бојом, која нам даје могућност креирања прилагођених композиција боја у унутрашњим просторијама. Колекција има јако добре техничке карактеристике, тако да се може користити у купатилима и у областима које су изложене повећаном саобраћају, као што су пословне просторије, улазни хол или дневни боравак.


Cersanit бренд је један од лидера на тржишту керамичких плочица. Најјачи доказ је његова идентификација која достиже невероватних 92%. Ово резултира не само из њихове богате традиције, већ је пре свега и знак популарности Cersanit производа међу потрошачима, што је најважнији елемент у Cersanit хијерархији циљева. Cersanit је доказани рецепт за стил. Током периода од 130 година свог постојања, компанија је извор инспирације за многе генерације, од којих су сви били сигурни да су правили добар избор. Cersanit бренд је познат по свом атрактивном дизајну, комбинујући модерне трендове са класичним канонима лепоте. Висок квалитет Cersanit-ових производа је осигурана сарадња са најбољим дизајнерима и употребом врхунских производних технологија. Настављају да увoде нове колекције, нудећи потрошачима велики избор дезена и боја, трудећи се како би клијенти могли да уживају у прелепим и модерним ентеријерима. Стога, Cersanit колекција не бледи заједно са временом и променљивом модом.