G417 Patchwork Two 42×42

1.179,00 RSD / m2


Проверите стање лагера
Додатне информације
Произвођач: Cersanit
Производња: Увозна
Шифра: URC0283
Боја: Беж, Светло сива, Тамно сива
Димензија: 42x42
Употреба: Спољашња, Универзална, Унутрашња
Текстура: Рустик
Завршна обрада: Мат
Квадратура у кутији: 1.41 m²

Калкулатор цене

Квадратура у кутији:
1.41 m²
Цена квадрата:
1.179,00 RSD
Цена кутије:
1.662,39 RSD
Унесите потребну
квадратуру:
Укупно кутија:
kom
УКУПНО:
1.662,39 RSD

*Напомена: цене и прорачуни су информативног карактера, за готову тачност молимо Вас позовите један од наших продајних салона. Плочице се купују на целу кутију.

Шифра производа: URC0283 Категорије: , , , Ознаке: , , , , ,

Опис

Веома атрактивна – мразоотпорна плочица формата 42 x 42 цм, погодна за употребу као декор како на спољашњим површинама (балкони, терасе, зидови) тако и у унутрашњим амбијентима. Декоративна плочица у дезену такозваног “пачворка” и иделно се комбинује са основном, light gray, плочицом серије G417. Овакав дезен је универзалан и можете их користити у купатилим, кухињама или као украс појединих зидова у било којој другој просторији.


Cersanit бренд је један од лидера на тржишту керамичких плочица. Најјачи доказ је његова идентификација која достиже невероватних 92%. Ово резултира не само из њихове богате традиције, већ је пре свега и знак популарности Cersanit производа међу потрошачима, што је најважнији елемент у Cersanit хијерархији циљева. Cersanit је доказани рецепт за стил. Током периода од 130 година свог постојања, компанија је извор инспирације за многе генерације, од којих су сви били сигурни да су правили добар избор. Cersanit бренд је познат по свом атрактивном дизајну, комбинујући модерне трендове са класичним канонима лепоте. Висок квалитет Cersanit-ових производа је осигурана сарадња са најбољим дизајнерима и употребом врхунских производних технологија. Настављају да увoде нове колекције, нудећи потрошачима велики избор дезена и боја, трудећи се како би клијенти могли да уживају у прелепим и модерним ентеријерима. Стога, Cersanit колекција не бледи заједно са временом и променљивом модом.