Зашто одабрати наше туш кабине?

Зашто одабрати наше туш кабине?

Симбол урбаног стила, када је опремање купатила сваког дома у питању, је свакако туш кабина. Она је одавно заступљена, осим домова, и у купатилима хотела, одмаралишта, здравствених установа првенствено из практичних разлога који подразумевају и задовољавање хигијенских стандарда.

Keramika Jovanovic Blog Novi Dizajn

Битна карактеристика кабина и паравана који долазе из погона LUXOR Line-a је каљено стакло. Овакво безбедно стакло је у понуди у неколико боја: прозирна, бела – мат стакло, црна (прозирна) и у боји бронзе. Најбоље је да се код наших продаваца информишете о бојама у којима се производе одређени модели кaбина и паравана.

Стакло кабина и паравана је такво да, у случају да се неким оштрим предметом оштети или се догоди напрснуће приликом отпакивања и монтаже, се расипа у најситније комаде који вас тешко могу повредити.

Унутрашња површина стакла је заштићена премазом који омогућава лако одржавање и спречава задржавање каменца. Препорука произвођача је да се стакло једноставно пређе гуменим брисачем након сваке употребе. Није дозвољено коришћење агресивних хемијских средстава јер ће се на тај начин уклонити поменута заштита.

Keramika Jovanovic Blog Bezbedno Staklo

На основу дугогодишњег искуства и непосредне сарадње са екипом монтера дошли смо до најоптималнијег решења за израду висококвалитетних профила од нерециклираног, чистог алуминијума. Захваљујући новим профилима, као и новим угаоницима, монтирање наших туш кабина је знатно олакшано и убрзано.

Keramika Jovanovic Blog Profili

Оно што такође доприноси квалитету, дужем животном веку и практичној употреби LUXOR Line кабина и паравана су дупли точкићи са квалитетним кугличним лежајевима (само код одређених модела са клизним вратима). Захваљујући њима постиже се лако клизање, односно лагано отварање/затварање врата.

Keramika Jovanovic Blog Dupli Tockici

Када се кабина једном монтира то не значи да по потреби не можете и сами скинути стакло (ради замене доње заптивне гуме, брисања, чишћења, …). Уколико нисте сигурни да ово можете сами да изведете довољан је само још један пар руку и демонтажа стакла је једноставна. Потрудите се да, када год је могуће, одржавате заптивне гуме чистим и сувим како бисте им продужили век трајања.

Keramika Jovanovic Blog Lako Odrzavanje

Шарке које су постављене на појединим моделима туш кабина нису постављене само да би задовољиле функционалност, него су и естетски уклопљене са осталим металним деловима, складних димензија и облика.

Keramika Jovanovic Blog Sarke

Ручице на нашим кабинама и параванима су, како квалитативно, тако и дизајнерски унапређене. Резултат оваквог приступа изради су месингано-прохромске декоративне ручице, различитог облика, пријатне на додир и уколико се придржавате упутстава за одржавање – трајне и издржљиве.

Keramika Jovanovic Blog Masivna Rucica
Keramika Jovanovic Blog Masivna Rucica 2