Уградни водокотлићи и типке који ће вас одушевити

Проналазимо ли вас у фази планирања будућег изгледа вашег новог купатила и одлучили сте се за поставку конзолних елеменате као што су wc шоља и биде? Пре основних грађевинских радова потребно је да пажљиво одаберете и уградни елемент који претходи санитаријама. Томе ћете затим прилагодити и све грађевинске и инсталацијске послове. Саветујемо вам да не узимате олако ову одлуку јер итекако требате посебну пажњу посветити детаљима који ће превагнути код куповине.

Управо због тога смо у своју понуду уврстили заиста иновативна решења када је овај сегмент купатилске опреме у питању. Поред тога свесни смо и да вам морамо пружити додатне информације које ће вам помоћи приликом овог одабира.

Уколико и ви преферирате европски квалитет онда је TECE право име за вас. Њихови производи се раде по DIN нормама и немачким стандардима. Из богате понуде издвојили смо по неколико модела који су директно намењени уградњи конзолних санитарија, затим одговарајуће и приступачне двоколичинске типке и линијски сливник.

projekat ugradnje tece

Одабране водокотлиће поред једноставности уградње (комплетно су фабрички предмонтирани) одликују и следеће особине:

  • лако подешавање потрошње воде
  • исто тако лако подешавање брзине протока прстеновима код rimless санитарија
  • најтиши водокотлић на тржишту
  • тело водокотлића је из једног дела – без спојева
  • термоиолација целом површином – одсуство кондензације
  • подесива висина типке
  • запремина од 10 литара
  • двоколичинска техника испирања
  • могућа је комбинација са било којим моделом TECE типке

Када сте одабрали водокотлић потребно је само још одабрати и одговарајућу типку. Њихови модели одговарају било ком моделу уградног водокотлића. Што се дизајна тиче ми смо се потрудили да направимо основни одабир који ће одговарати сваком купатилу, а које можете погледати у свим нашим салонима. Наглашавамо да типка мора бити и елегантна јер на зиду монтаже, у неку руку, представља и одређену врсту купатилског украса.

У прилог томе говоре и следеће фотографије:

rece tipke

Оно што сигурно не очекујете су и различити материјали израде те се тако, поред пластичних типки, могу пронаћи и модели од стакла, инокса, али и природних материјала (дрво, мермер, камен, штампани бетон, гранит).

tece tipka urbani dizajn

garnitura sa kutijom za tablete

Како се све чешће у купатилима могу видети и wc шоље са иновативном rimless технологијом испирања код ових модела приметили сте сигурно да се не може закачити хигијенски освеживач. Из тог разлога TECE је својим купцима понудио и могућност уградње гарнитуре за типку, са кутијом за таблете које дезинфикују и освежавају санитарије након сваког испирања.

И за крај, уколико сте за своје купатило планирали поставку тш кабине или паравана, директно на подне плочице, поред квалитетно одрађене хидроизолације велику улогу у сигурности употребе купатила има и туш каналица. Модел који препоручујемо је израђена од високополираног инокса,  а тело је изливено из једног дела – без варова и спојева. У комплету је са ротирајућим сливником од 3600 и гуменом мембраном против непријатних мириса.

600.700.710.650 1jpg

Уколико се определите за било шта од понуђеног сигурни смо да ћете бити задовољни и безбрижни дуги низ година и да ћете, без бојазни, препоручити и својим најбољим пријатељима.

Подели:

Слични чланци