Темпераментни карактер шпанских плочица

Богатство шпанске културе и весели темперамент као и лепота азурних мора и андалузијских предела пресликани су у богате и верне текстуре шпанских плочица. Као такве представљају јединствен и оригиналан украс вашег дома или пословне просторије.                                                         

Необични облици, могућност међусобног комбиновања појединих модела свима вама креативцима и смелим дизајнерима дају велике могућности да својим пројектима потпуно трансформишете амбијент, било да је ентеријер или екстеријер у питању. Атмосфера коју стварају ови софистицирани модели, обасјани светлошћу, иновирају већ познате и прихваћене трендове савременог уређења.

Када говоримо о Шпанији и шпанским произвођачима плочица овог пута издвојићемо Realonda ceramica, STN ceramica и NAVARTI ceramica.

Одређени модели представљају већ омиљену, општеприхваћену вечиту текстуру мермера или камена. Друго – плочице хексагоналног облика и мозаици савршено се уклапају у раздрагани амбијент купатила и кухиња, али најбоља и најефектнија употреба је за облагање базена, уз преламање светлости.

circle dakhla borgogna 2048x1365

circle dakhla aqua ok 2048x1536

Модели који представљају верну текстуру бетона или цемента, идални за спољашњу употребу, својим нежним тоновима омогућавају да се лако определите за стил вашег екстеријера. Стандардне димензије 60*60цм скратиће вам време поставке, уколико сте се касно одлучили да улепшате ваше двориште или терасу, а сезона уживања на отвореном је увелико почела.

basilea bone mt 60x60 1

basilea100x100 rect

Издвојили бисмо још пар примера како да унесете дозу нежности и елеганције у ваш купатилски простор:

diva cream mat 60x120 1

amb1

Главна одлика савременог опремања ентеријера је урбани или индустријски дизајн, уз употребу драматично тамних елемената, комбинацију метала и дрвета,умерени минимализам у отвореном концепту..

Као одговор на ове захтеве пронашли смо одговарајуће моделе међу реномираним шпанским произвођачима. На вама је само да одаберете тон који ће задовољити и ваше критеријуме.

acier100x100 rect

acier100x100 rect 2

Представљамо још неколико новитета шпанског порекла, у складу са вашом потражњом:

aeris 75x150 ambijent

aeris 120x120 ambijent

clothy natural 120x120

clothy perla 60x120 i 120x120

clothy marfil 60x120.small

clothy natural 60x120.small

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.