Temperamentni karakter španskih pločica

Bogatstvo španske kulture i veseli temperament kao i lepota azurnih mora i andaluzijskih predela preslikani su u bogate i verne teksture španskih pločica. Kao takve predstavljaju jedinstven i originalan ukras vašeg doma ili poslovne prostorije.                                                         

Neobični oblici, mogućnost međusobnog kombinovanja pojedinih modela svima vama kreativcima i smelim dizajnerima daju velike mogućnosti da svojim projektima potpuno transformišete ambijent, bilo da je enterijer ili eksterijer u pitanju. Atmosfera koju stvaraju ovi sofisticirani modeli, obasjani svetlošću, inoviraju već poznate i prihvaćene trendove savremenog uređenja.

Kada govorimo o Španiji i španskim proizvođačima pločica ovog puta izdvojićemo Realonda ceramicaSTN ceramica i NAVARTI ceramica.

Određeni modeli predstavljaju već omiljenu, opšteprihvaćenu večitu teksturu mermera ili kamena. Drugo – pločice heksagonalnog oblika i mozaici savršeno se uklapaju u razdragani ambijent kupatila i kuhinja, ali najbolja i najefektnija upotreba je za oblaganje bazena, uz prelamanje svetlosti.

circle dakhla borgogna 2048x1365

circle dakhla aqua ok 2048x1536

Modeli koji predstavljaju vernu teksturu betona ili cementa, idalni za spoljašnju upotrebu, svojim nežnim tonovima omogućavaju da se lako opredelite za stil vašeg eksterijera. Standardne dimenzije 60*60cm skratiće vam vreme postavke, ukoliko ste se kasno odlučili da ulepšate vaše dvorište ili terasu, a sezona uživanja na otvorenom je uveliko počela.

basilea bone mt 60x60 1

basilea100x100 rect

Izdvojili bismo još par primera kako da unesete dozu nežnosti i elegancije u vaš kupatilski prostor:

diva cream mat 60x120 1

amb1

Glavna odlika savremenog opremanja enterijera je urbani ili industrijski dizajn, uz upotrebu dramatično tamnih elemenata, kombinaciju metala i drveta,umereni minimalizam u otvorenom konceptu..

Kao odgovor na ove zahteve pronašli smo odgovarajuće modele među renomiranim španskim proizvođačima. Na vama je samo da odaberete ton koji će zadovoljiti i vaše kriterijume.

acier100x100 rect

acier100x100 rect 2

Predstavljamo još nekoliko noviteta španskog porekla, u skladu sa vašom potražnjom:

aeris 75x150 ambijent

aeris 120x120 ambijent

clothy natural 120x120

clothy perla 60x120 i 120x120

clothy marfil 60x120.small

clothy natural 60x120.small

Podeli

Slični članci

kj akcija 02 2023 meseca 1920x834

Akcija meseca

Savremeni stilovi u oblasti uređenja enterijera donose nam nove trendove, urbane elemente i moderne dizajnerske aspekte njihovog kombinovanja u cilju…

Detaljnije
Kategorije
Prijavite se na našu mejliing listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.