Свa лeпoтa туширaња – „Walk In“

Често се нађемо у ситуацији да преиспитујемо чињенице да су наши родитељи, баке и деке и даљи преци постизали све много брже и имали више слободног времена него ми данас. Сигурно је да водимо сасвим другачији начин живота, имамо другачије навике и све више обавеза.

Из практичних разлога своје окружење прилагођавамо управо овом времену у којем живимо, свој дом уређујемо све више у складу са минималистичким стилом због лакшег и бржег одржавања, окрећемо се практичним решењима и материјалима.

Купатило можемо уредити на разне начине, потпуно испунити свим расположивим елементима, у складним тоновима, сведеним или одабрати оне елементе чији ће нам облик, величина и функција пружити све оно што нам је неопходно.

Keramika Jovanovic Blog Walk In Shower 1

Савремени стилови, модерни елементи и велики број комбинација, уз стручан савет или пројекат, од купатила могу начинити уникатну просторију која вам пружа потпуни угођај за преко потребне тренутке опуштања, окрепљења и уживања. Један од оваквих елемената је туш параван, који је посебно практичан за мала купатила…

Keramika Jovanovic Blog Walk In Shower

Паравани због својих великих стаклених површина и  неколико различитих тонова уносе у амбијент одређену дозу елеганције, луксуза и сјаја. Модели су такви да се могу поставити између три зида, потпуно затварајући простор унутар истих, али и једнострани, који се наслањају на било који бочни зид. Поред ових, имамо у понуди и необичне моделе састављене од два одвојена стакла као што је на пример модел Ева.

Када се наши купци се опредељују управо за ове бочне моделе паравана то су веома практични, али и веома интересантни разлози, те овде наводимо један од њих. „Више ми одговара отворен параван јер се тако приликом туширања топлом водом једнако загреје цело купатило“ – купац је била жена средњих година… Као разлог одабира паравана који потпуно затвара простор, (попут туш кабине) један млађи мушкарац, спортиста је навео: “Више ми одговара туш параван који је постављен директно на подне плочице, са великом каналницом јер се туширам под јаким млазом воде и боље ми је да је све затворено, а да брзо могу да изађем, уколико ми зазвони телефон или само пружим руку и дохватим га са полице. Сигуран сам да овде теже могу да се оклизнем него у туш кади…“

G305 Brown 02

Било да размишљате о неком субјективном осећају или пак о сигурности употребе, од вашег купатила заиста можете направити место које ће користити и наредне генерације, уколико све радове изведете по прописима. Веома је битна хидроизолација, као и врста лепка и фуг масе, сливника (овде се подразумева и његово редовно одржавање).

Стакла паравана из наше понуде су каљена, заштићена са унутрашње стране од задржавања каменца из воде, провидна, дим црна или у боји бронзе – код одређених модела. Дебљина стакла је од 4 до 8мм.

Keramika Jovanovic Blog Walk In Shower 3

Свако од нас заслужује одређени кутак, који ће након напорног радног дана, пословног путовања и разних свакодневних стресова, пружити тренутке потпуног опуштања и релаксације.

САВЕТ ВИШЕ: Прво што бисте требали учинити за себе је неколико минута под слапом, не превише топле воде, туша или још боље да направите неколико измена топле и хладне воде (онолико колико вам је пријатно). Након тога, пар минута жустрог трљања коже меким, сувим пешкиром по рукама и ногама ради боље циркулације. Припаднице нежнијег пола након свега овога пожељно је да еластичност своје коже одржавају наношењем одговарајућих лосиона, посебно на зоне где је кожа најсувља, јер су ефекти најбољи управо док су поре отворене и кожа омекшала, а циркулација већ подстакнута.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

cement gold
Блог

Импресиван дизајн великих формата

Инспирисани потребом за боравком у опуштајућем окружењу бирамо за своје купце текстуре које дају тродимензионални приказ или најновијом технологијом застакљивања  пружају осећај природних материјала. Tрaгajући

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.