Ново у понуди – STELLA ормарићи у мат сивој боји

Савремени стилови у области уређења ентеријера доносе нам нове трендове, урбане елементе и модерне дизајнерске аспекте њиховог комбиновања у циљу креирања уникатних амбијената за свачији укус.

Stella у мат сивој нијанси управо је један од оваквих модела који ће акцентовати ваше купатило, самостално или у комбинацији са осталим купатилским елементима. Као модернизована верзија најпродаваније колекције купатилског намештаја, Stella сива мат, осим врхунског дизајна, пружа вам и довољно простора за одлагање производа за личну хигијену и осталих потрепштина. Сви ормарићи су израђени од обрађеног медијапана и офарбани квалитетном полиуретанском бојом са мат завршиницом. Без украсних ручица и сувишних детаља, , са „soft-close“ системом затварања фиока, практични мат сиви Stella ормарићи идеални су за љубитеље минимализма, као и за креирање упечатљивог купатилског амбијента у индустријском дизајнерском стилу.

stela siva mat 75 1

Уз колекцију Stella сива мат која обухвата вертикалу, горњи део, односно огледало и доњи део са умиваоником уживаћете у свом новом урбаном амбијенту. Ормарићи у сивој боји савршено се слажу са другим бојама. Немојте оклевати да се поиграте тоновима и пронађете вашу најбољу комбинацију. У зависности од величине вашег купатила можете изабрати једну од две расположиве димензије: 60 или 75 cm.

stela siva mat 75 3

naslovna

Све Stella моделе можете погледати овде.

Слични чланци