Купци су одабрали – Stella је омиљени модел намештаја

Купци су одабрали – Stella је омиљени модел намештаја

Многи наши купци у салон долазе са већ унапред припремљеним дизајном и идејама, откривајући који стил преферирају и у том случају наши запослени немају много питања, али сваки савет је увек добродошао.

Други део купаца углавном се руководи буџетом и за њих увек имамо сјајне идеје. На основу богатог искуства и сарадње са тимом дизајнера и архитеката, ту смо да помогнемо да се на  најрационалнији начин распореди новац на неопходне елементе, па чак и да остане за симпатичну, а опет неопходну купатилску галантерију.

У свакодневној комуникацији са задовољним купцима долазимо до сазнања да су најсрећнији када могу да комбинују поједине елементе одређених модела намештаја међусобно, а да су у истом стилу. Управо такав је модел Stella.

Stella 75 60

Stella је практична – доњи део је конзолни што вам оставља довољно простора испод самог елемента за одлагање у купатилу (за постављање корпе за отпатке, кутије са детерџентима, папуче које ћете користити након туширања и слично).

Stella је једноставна – модел је елегантан, а уједно и модеран, не поседује ручице за отварање, али има кочнице које спречавају чувено лупање вратима и фиокама, као и повређивање прстића млађих укућана. Фиоке су довољно простране за одлагање великог броја препарата за личну хигијену и сличих ситница. Сам дизајн припадајућег умиваоника је префињен, равних површина тако да би сте овде могли лако поставити посуду за сапун или чашу за четкице, а можда и неку минијатурну саксију са зеленилом, као декор или миришљаву свећу.

Image Description

Stella је компатибилна – уз доњи део са умиваоником мањих димензија (од 60цм) можете искомбиновати веће огледало овог модела (75 или 90цм), уколико вам је простор тако конципиран, што ће дати веома занимљив и ефектан резултат. На исти начин направите комбинацију са мањим огледалом (60 или 75цм) и већим доњим делом (75 или 90цм)… Можете се поиграти и комбиновањем боја, ако вам је тешко да се одлучите између сивог (антрацит) и белог ормарића.

Image Description

Stella је вишенаменска – овде пре свега мислимо на вертикалу (понеко је назива и орманом). У понуди су такође сива и бела варијанта и код обе боје имамо две опције – иза доњих врата се могу налазити полице или корпа за одлагање веша за прање.

Image Description

Да резимирамо – ово је комплет који украшава највећи број купатила у региону и оставићемо вама, нашим задовољним купцима, да додате своје коментаре и утиске, као и позив да нам пошаљете фотографије својих купатила, уколико желите да их поделите са другима и можда на овај начин помогнете некоме приликом одлучивања и одабира.