Шпанска керамика у нашим салонима

Шпанска керамика свакако је у врху светских произвођача керамичких плочица и њихов квалитет, технологија израде, дизајн и текстура врло радo су  прихваћени и код нас. Са њихових простора се издваја неколико познатих брендова од којих смо ми одабрали водеће Plaza, Cifre i STN Ceramica.

Породица Плаза је била пионир развоја ове гране индустрије у Шпанији. Компанија је основана 1962. године и максимално усредсређена на производњу зидних керамичких плочица, знатно улажући у промоцију истих. Касније се развијала и у свој асортиман уврстила и подне плочице. Паралелно са њима уводи и све најсавременије технологије и процесе у производњу укључујући штампу дигиталне глазуре. Данас се у њиховој производњи користе различите врсте пречишћене глине и то црвена и бела за зидне плочице, а порцеланска за подне.

Из ове велике компаније, која је потекла од мање породичне фирме, сваки производ асоцира на порекло својом текстуром, бојом, графиком, а опет је другачији и јединствен. Данас су врло фокусирани на квалитет, задовољавање потреба тржишта и наравно на дизајн и можемо још много тога да очекујемо од њих.

Улагањем у дигиталну штампу константно инвестирање је достигло своју кулминацију и ова врста технологије постала је саставни елемент свих производних линија. Одавде излази производ највишег квалитета, који је познат широм света.

Као резултат дугогодишњег рада, развоја и инвестиција STN Ceramica 2007. године добија сертификат ISO 9001. У понуди STN Ceramice можете наћи плочице различитих формата, од суптилно издужених, до чак 208 цм, до оних великих, максимално 75 * 75 цм.

Cifre Group се развија преко 35 година, уз стално присутне иновације и првенствено одговарајући на захтеве које им постављају клијенти и тржиште уопште. Оваква стратегија је веома корисна и врло радо прихваћена код архитеката, дизајнера, градитеља – инвеститора и свих оних који су кључни у доношењу одлука приликом израде пројеката и у реновирању пословног и приватног простора. Две компаније под окриљем групације Cifre – Zenon Smart Solid Surface и Cifre Ceramica представљају најмодерније дизајнерске изворе доступне свим купцима. Zenon је оријентисан на производњу револуцинарних материјала – чврстих површина за облоге и декор ентеријера. Ови материјали су погодни и за туш кабине, купатилски намештај, каде и слично.

Од скица, које настају од руке дизајнера, цео процес се контролише све до паковања производа. Сама производња се одвија у неколико погона, у складу са ефикасношћу исте, за сваки формат.

У нашим салонима керамике можете и сами препознати шпански дизајн и квалитет, али свакако препоручујемо да се посаветујете са нашим запосленима у вези одабира плочица, врсте, начина уградње као и самог, каснијег, одржавања.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

akcija 03 2021 popusti damama ver3 2 fb cover
Блог

Попусти дамама!

Керамика Јовановић слави даме, њихову снагу и јединственост… Зато се у нашим салонима 8. и 9. марта обележава Дан жена и то посебном акцијом која

ДЕТАЉНИЈЕ —
keramika jovanovic blog dame biraju naslovna
Блог

Даме бирају

Припадници нешто старије генерације се не би сложили да су на „игранкама“ (тако су се некада звале „журке“) даме бирале своје партнере за плес, али

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.