Шпанска керамика у нашим салонима

Шпанска керамика свакако је у врху светских произвођача керамичких плочица и њихов квалитет, технологија израде, дизајн и текстура врло радo су  прихваћени и код нас. Са њихових простора се издваја неколико познатих брендова од којих смо ми одабрали водеће Plaza, Cifre i STN Ceramica.

plaza_edelweiss

Породица Плаза је била пионир развоја ове гране индустрије у Шпанији. Компанија је основана 1962. године и максимално усредсређена на производњу зидних керамичких плочица, знатно улажући у промоцију истих. Касније се развијала и у свој асортиман уврстила и подне плочице. Паралелно са њима уводи и све најсавременије технологије и процесе у производњу укључујући штампу дигиталне глазуре. Данас се у њиховој производњи користе различите врсте пречишћене глине и то црвена и бела за зидне плочице, а порцеланска за подне.

Plaza

Из ове велике компаније, која је потекла од мање породичне фирме, сваки производ асоцира на порекло својом текстуром, бојом, графиком, а опет је другачији и јединствен. Данас су врло фокусирани на квалитет, задовољавање потреба тржишта и наравно на дизајн и можемо још много тога да очекујемо од њих.

Plaza_drvo

Поред свега, Plaza поседује и неколико сертификата који гарантију квалитет и строгу контролу производње од којих су примарни ISO:9001 и ISO: 14001.

STN Ceramica захваљујући сталном улагању, за период од само 30 година свог постојања, прерасла је у једну од најмодернијих фабрика у свету и једна од најпродуктивнијих у Шпанији, чији се погони налазе на површини од  око 200.000м2.

STN-1

Улагањем у дигиталну штампу константно инвестирање је достигло своју кулминацију и ова врста технологије постала је саставни елемент свих производних линија. Одавде излази производ највишег квалитета, који је познат широм света.

STN_Sauco-Viejo

Као резултат дугогодишњег рада, развоја и инвестиција STN Ceramica 2007. године добија сертификат ISO 9001. У понуди STN Ceramice можете наћи плочице различитих формата, од суптилно издужених, до чак 208 цм, до оних великих, максимално 75 * 75 цм.

cifre_montblanc

Cifre Group се развија преко 35 година, уз стално присутне иновације и првенствено одговарајући на захтеве које им постављају клијенти и тржиште уопште. Оваква стратегија је веома корисна и врло радо прихваћена код архитеката, дизајнера, градитеља – инвеститора и свих оних који су кључни у доношењу одлука приликом израде пројеката и у реновирању пословног и приватног простора. Две компаније под окриљем групације Cifre – Zenon Smart Solid Surface и Cifre Ceramica представљају најмодерније дизајнерске изворе доступне свим купцима. Zenon је оријентисан на производњу револуцинарних материјала – чврстих површина за облоге и декор ентеријера. Ови материјали су погодни и за туш кабине, купатилски намештај, каде и слично.

cifre_2

Од скица, које настају од руке дизајнера, цео процес се контролише све до паковања производа. Сама производња се одвија у неколико погона, у складу са ефикасношћу исте, за сваки формат.

cifre_3

У нашим салонима керамике можете и сами препознати шпански дизајн и квалитет, али свакако препоручујемо да се посаветујете са нашим запосленима у вези одабира плочица, врсте, начина уградње као и самог, каснијег, одржавања.

Ознаке:, , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a