Савети приликом туширања

Савети приликом туширања

Као прво, за туширање потребна Вам је туш кабина. 😉 У нашем асортиману Вас очекује широк избор туш кабина. Цене туш кабина су данас веома приступачне, тако да свакако можете пронаћи нешто по Вашем укусу. Међу новим туш кабинима које се налазе у продаји, пронаћи ћете велики број модерно дизајнираних и надасве квалитетних туш кабина, међу којима се издвајају модели “Diamond”, “Kapri” и “KJ3”.

Време туширања је потпуно ирелевантно. Постоје особе које преферирају вечерње туширање, има оних који воле да се истуширају чим отворе очи ујутру, док је другима тотално небитан период дана када ће отићи под туш. Било да имате навику да се туширате на брзину, или волите да лагано уживате у туш кабини, послушајте пар следећих савета. Кроз новине у нашем асортиману туш кабина можете упознати и луксузну хромирану кабину “Diamond” димензија 90×90 у којој ћете максимално уживати приликом релаксирајућег туширања.

Покушајте да избегнете константно врелу воду током туширања. Уколико се стално туширате врелом водом повећавате шансе да Ваша кожа буде додатно исушена. Најбоља опција, ако уживате у врелој води, јесте да се наизменично туширате врелом и млаком водом. Уколико је могуће и ако можете издржати, најбоља комбинација би била наизменично туширање врелом и хладном водом. Таквим туширањем ћете поспешити циркулацију у читавом организму. За савршено опуштајуће туширање, предлажемо Вам туш кабине “Капри”, која прати светске трендове у дизајну туш кабина. Ове туш кабинe су димензија 100×100 и 90×90, са прозирним стаклом од 8мм.

Туш кабина КЈ 3 120×80 је једна од нових туш кабина савременог дизајна. Представља савршену комбинацију иновативног дизајна и функционалности. Једна од битнијих, али не и највише прихваћених чињеница је избегавање сапуна приликом туширања. Приликом коришћења гелова за туширање смањујете процес додатног исушивања коже који се дешава употребом сапуна. Гелови за туширање су у већини случајева универзални. Уколико баш имате кожу којој је потребна посебна нега, и избор гела за туширање ће зависити од тога. Благи гелови за туширање су одлични уколико имате проблема са кожом који се односе на њену осетљивост. Хидратантни гелови ће Вам помоћи ако Вас мучи сува кожа, док је за масну кожу идеалан неки гел за туширање на природној бази.

Након туширања/купања потребно је да веома пажљиво исперете Вашу кожу од остатака шампона или гела за туширање, јер није пожељно да се на кожи задржавају купке или гелови за туширање. После купања нахраните своју кожу лосионом, хидратантном кремом или млеком који одговара Вашем типу коже.

За удобан и потпун Спа доживљај препоручујемо да погледате комплетан асортиман када и туш када у нашој понуди. Можда се питате да ли је боље туширати се или лежерно уживати у топлој купци? Туширање ће Вам дефинитивно скратити време купања и оно је одлична опција уколико сте у журби. Цене квалитетних када нису велике, у шта се можете уверити у нашим салонима. Купање у кади је одлично за апсолутну релаксацију, те је оно сјајно када имате довољно времена да посветите опуштању.