Prodajni salon Subotica

U još jednom lepom gradu u Srbiji, oko kojeg se prepliću salaši i vinogradi na severu Bačke, u Subotici, otvaren  je novi, ekskluzivni salon „Keramike Jovanović“, juna meseca 2017. godine.  Očekujemo vas u prostoru od 450m2 uz veliki izbor keramičkih pločica, kupatilskog nameštaja, keramičkih sanitarnih elemenata, baterija, prateće kupatilske opreme i dekora. 

Za vas smo obezbedili keramičke pločice iz našeg brenda KERAMIKA JOVANOVIĆ i ostalih domaćih proizvođača, ali isto tako i uvozne pločice: MARAZZI GROUP,  DADO CERAMICA iz Italije, PLAZA CERAMICAS i CIFRA GROUPS iz Španije, PARADIZ iz Poljske, KAI iz Bugarske i drugih proizvođača. 

Kupatilski nameštaj je takođe iz sopstvene proizvodnje pod brendom KERAMIKA JOVANOVIĆ, a tuš kade, kabine i hidromasažni program pod okriljem LUXOR LINE, naše fabrike u Makedoniji.

Od svetski priznatih proizvođača sanitarija, izdvajamo GSG iz Italije, Cersanit iz Rumunije, dok smo za ponudu baterija izabrali KLUDI i GROHE iz Nemačke i ROSAN iz Srbije.

Ukoliko ste ipak neodlučni prilikom osmišljavanja izgleda vašeg kupatila, našim kupcima besplatno pružamo uslugu projektovanja istog. Za pitanja, savete i pomoć prilikom odabira i kupovine na raspolaganju će vam biti naše stručno i ljubazno osoblje.

Pored standardnih načina plaćanja, prodaja se vrši i putem administrativne zabrane i čekova građana na 12 mesečnih rata, bez kamate.

Od 29. juna 2017. godine, možete nas pronaći na adresi Matije Gupca 6, 24000 Subotica.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

Kontakt info

radnim danima od 08-20h

subotom od 08-15h

nedelja neradna

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.