Prodajni salon Kragujevac

Kao dobar predstavnik razvoja zrenjaninske privrede Keramika Jovanović od 1994. godine posluje u delatnosti prodaje grube i fine keramike, sanitarija i opreme za kupatila. Duži niz godina vodeći smo distributeri na tržištu Srbije i zemalja u regionu, razvili brend keramičkih pločica  kao i brend kupatilskog nameštaja koji su nastali spajanjem iskustva najvećih domaćih proizvođača i kvalitetnih dizajnerskih ideja. Kako bi upotpunili program opreme za kupatila, od nedavno smo postali vlasnici brenda LUXOR LINE, vrhunskog proizvođača kada i tuš tabina iz Makedonije.

Maja 2015. godine otvoren je novi prodajno-distributivni centar Keramike Jovanović u Kragujevcu koji se prostire na 1500 m² izložbenog salona i predstavlja objekat sa najvećim izložbenim prostorom u Srbiji.

U ovom salonu, po izuzetno povoljnim uslovima, pronaći veliki izbor domaće i uvozne keramike i opreme za kupatila najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, koja je predstavljena u modernom ambijentu, dizajniranom u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama, na adresi: Autoput Kragujevac- Batočina, 34229 Žirovnica Kragujevac.

U salonu, pored pločica sopstvenog brenda, možete pronaći široki asortiman pločica drugih domaćih i inostranih prozvođača kao što su: Zorka Keramika Šabac, Keramika Kanjiža, Polet Keramika, Ceramica Paradyz iz Poljske, Nowa Gala, Cersanit Opoczno i dr., kupatilski nameštaj, tuš kabine i kade Luxor Line, veliki izbor sanitarije Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker itd.), baterije poznatih prozvođača (Kludi, Grohe, Rosan itd.) kao i ostalu kupatilsku opremu.

Kako biste se uverili u kvalitet i raznolikost ponude posetite novi salon Keramike Jovanović, očekuje Vas kvalifikovano i ljubazno osoblje, kao i vrhunska usluga.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

Kontakt info

radnim danima od 08-20h

subotom od 08-15h

nedelja neradna

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.