Prodajni salon Bijeljina

S’ ponosom objavljujemo da je ispunjen još jedan od naših ciljeva, otvaranjem novog distributivnog centra i salona keramike u Republici Srpskoj, tačnije u Bijeljini. Na površini kompleksa od oko 8000 m2 nalazi se moderno opremljen salon površine 650 m2 u okviru kojeg se nalazi 60 ambijenata bogatog sadržaja asortimana Keramike Jovanović.

Unutar salona, u prijatnoj atmosferi, uz stručno osoblje, svi posetioci mogu pronaći  inspiraciju za uređenje stambenog ili poslovnog prostora. Pored pločica već dobro poznatih svetskih proizvođača (Marazzi, Cersanit, Plaza, Cifre, Tau ceramica, Kai group, Termal seramik, Paradyz, La Fenice,…) izložene su i već prepoznatljive moderne, serije, proizvedene najsavremenijom tehnologijom digitalne štampe, pločice sopstvenog brenda naše kompanije – Keramika Jovanović

Svako moderno kupatilo je danas opremljeno i tuš kabinama, a u našoj ponudi su kabine i paravani takođe iz sopstvenog pogona sa kalionicom stakla – Luxor Line. Za sve one sa posebno istančanim ukusom i koji preferiraju luksuz tu su i poznate Huppe kabine ili hidromasažne kade takođe Luxor Line.

Za kompletiranje kupatila u ponudi je i ostali sadržaj prodajnog programa: sanitarije, baterije, tuševi, bojleri (nadaleko priznati i poznati Ariston), vodokotlići (Geberit, Cersanit, Grohe), WC daske, galanterija, ogledala, podne rešetke, sifoni, lepkovi i fug mase, lajsne,…

Naše ljubazno osoblje u salonu će vam pružiti stručan savet i pomoć prilikom odabira i kupovine. Isto tako i u ovom salonu je dostupna usluga besplatne izrade 3D projekta, koji će sigurno značiti svim našim kupcima.

Pogledajte 360° virtuelnu turu salona

Kontakt info

radnim danima od 08-20h

subotom od 08-15h

nedelja neradna

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.