Сајам UNICERA ISTANBUL 2012

Од 14. до 18. марта у Истанбулу је одржан Међународни сајам санитарије и керамичких плочица UNICERA, коме су, поред 300 излагача и 60.840 посетилаца, присуствовали и представници Керамика Jовановић.

Представљањем иновација у конструкцији, изградњи и декоративном делу, излагачи сајма су упознали посетиоце са најновијим технологијама и апликацијама у грађевинском сектору.

Сајам UNICERA је окупио представнике квалификованих компанија из области керамике и купатилског програма широм света, од Блиског Истока до Европе и од Азије до Балкана.

Захваљујући присуству на сајму у Истанбулу и другим релевантним маркетиншким платформама за сектор керамике и опреме за купатила, Керамика Jовановић се труди да буде у току са иновацијама у наведеним областима што је неопходно како би увек могла квалитенто да одговори на растуће потребе и жеље потрошача.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —