Сајам грађевинарства

Сајам грађевинарства

На Међународном сајму грађевинарства, одржаном од 12-ог до 16-ог априла, 2011-те године, Керамика Јовановић се такође појавила као излагач.

У оквиру пространог штанда, посебно обликованог и осмишљеног за ову манифестацију, представили смо наше најбоље производе и најуспешније резултате досадашњег пословања.

На ефектан и атрактиван начин изложене су керамичке плочице под брендом „Ceramica Iberia”: Cubo, Pino, Glamur и Hera, затим подне рељефне плочице: Corte Verde, Corte Rosso, Gobi, Etna 1, Etna 2 и Etna 3 и универзална подна керамика, позната под називом Madera. Што се тиче керамичких плочица, чији смо ми дистрибутери, посетиоцима сајма представљени су и полирани гранити, кухињске зидне плочице из серије Etrusca, као и разноврсне подне плочице пољског произвођача Paradyz.

Уз све набројано, посетиоци на сајму су имали прилику да се детаљно информишу и о раду и резултатима предузећа која се налазе у саставу матичног предузећа – Керамике Јовановић. С’ тим у складу, на сајму су такође представљени резултати пословања: Неимара и Термике, у виду производа као што су: зидни и гитер блокови, ферт испуне,елементи за међуспратну конструкцију, затим производи на бази перлита, лепкови и материјали за завршне радове у грађевинарству.

Шаролик и разноврстан асортиман квалитетних производа, који се могу набавити по веома приступачним ценама, привукао је велики број посетилаца и интересената. Сајамски дани су протекли ужурбано и у великој пословној динамици, у којој су присуствовали и учествовали многи наши запослени стручњаци, радници и сарадници.

На овогодишњем сајму, представили смо још један нови објекат и значајан пословни потез, а то је – отварање великог дистрибутивног центра, под називом Д. Ц. Београд, у делу града Вилине воде.

Велико задовољство овом успешном манифестацијом, додатно нас је мотивисало да и даље вредно радимо и стварамо, у нади да ћемо и следеће године на данима Сајма грађевинарства једнако испунити очекивања наших садашњих и будућих клијената.