Сајам грађевинарства

На Међународном сајму грађевинарства, одржаном од 12-ог до 16-ог априла, 2011-те године, Керамика Јовановић се такође појавила као излагач.

У оквиру пространог штанда, посебно обликованог и осмишљеног за ову манифестацију, представили смо наше најбоље производе и најуспешније резултате досадашњег пословања.

На ефектан и атрактиван начин изложене су керамичке плочице под брендом „Ceramica Iberia”: Cubo, Pino, Glamur и Hera, затим подне рељефне плочице: Corte Verde, Corte Rosso, Gobi, Etna 1, Etna 2 и Etna 3 и универзална подна керамика, позната под називом Madera. Што се тиче керамичких плочица, чији смо ми дистрибутери, посетиоцима сајма представљени су и полирани гранити, кухињске зидне плочице из серије Etrusca, као и разноврсне подне плочице пољског произвођача Paradyz.

Уз све набројано, посетиоци на сајму су имали прилику да се детаљно информишу и о раду и резултатима предузећа која се налазе у саставу матичног предузећа – Керамике Јовановић. С’ тим у складу, на сајму су такође представљени резултати пословања: Неимара и Термике, у виду производа као што су: зидни и гитер блокови, ферт испуне,елементи за међуспратну конструкцију, затим производи на бази перлита, лепкови и материјали за завршне радове у грађевинарству.

Шаролик и разноврстан асортиман квалитетних производа, који се могу набавити по веома приступачним ценама, привукао је велики број посетилаца и интересената. Сајамски дани су протекли ужурбано и у великој пословној динамици, у којој су присуствовали и учествовали многи наши запослени стручњаци, радници и сарадници.

На овогодишњем сајму, представили смо још један нови објекат и значајан пословни потез, а то је – отварање великог дистрибутивног центра, под називом Д. Ц. Београд, у делу града Вилине воде.

Велико задовољство овом успешном манифестацијом, додатно нас је мотивисало да и даље вредно радимо и стварамо, у нади да ћемо и следеће године на данима Сајма грађевинарства једнако испунити очекивања наших садашњих и будућих клијената.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —