Релаксација у хидромасажној кади

Релаксација у хидромасажној кади

Главна предност коришћења хидромасажне каде поред терапеутских дејства је и опуштање и уживање. Време у хидромасажној кади је лична посластица која чини да се осећате још више посебним зато што уживате у времену које је добро за ваше тело.

Хидромасажна када Quadro

Доказано је да сама масажа смањује стрес, смирује нервозу, побољшава концентрацију. Хидромасажа користи природне особине воде и притиска који стимулишу позитивне ефекте на наше тело као што су побољшање циркулације крви, опуштање мишића и ослобађање токсина путем зноја. Поред опуштања, коришћење хидромасажне каде може имати и користи за:
– Ублажавање бола,
– Бољу циркулацију и бољи доток крви у унутрашње органе,
– Јачање имуног система,
– Смирује стрес,
– Здравији тен,
– Побољшава сан.

Хидромасажна када Miami

Хидромасажна када Liana

Уживајте у вашој хидромасажној кади и кроз опуштање напуните батерије за редовне животне изазове.

У нашој понуди можете пронаћи и хидромасажни програм од најједноставнијих водених масажа па до врхунског система са свим могућим опцијама за максимално уживање и релаксацију. Било који од наведених масажних система се може уградити на све типове када из нашег производног програма.

Хидромасажна када Vitro

Опуштање у кади са системом за масажу је најбољи начин за ослобађање од стреса након дугог напорног радног дана. Приуштите себи незаборавно искуство и уживајте у велнес доживљају са нашим кадама без обзира на годишње доба.
Погледајте нашу широку понуду квалитетног хидромасажног програма по вашој мери, идеалног за опремање најразличитијих врста купатила.