У још једном лепом граду у Србији, око којег се преплићу салаши и виногради на северу Бачке, у Суботици, отварен  је нови, ексклузивни салон „Керамике Јовановић“, јуна месеца 2017. године.  Очекујемо вас у простору од 450м2 уз велики избор керамичких плочица, купатилског намештаја, керамичких санитарних елемената, батерија, пратеће купатилске опреме и декора.

За вас смо обезбедили керамичке плочице из нашег бренда КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ и осталих домаћих произвођача, али исто тако и увозне плочице: MARAZZI GROUP,  DADO CERAMICA из Италије, PLAZA CERAMICAS и CIFRA GROUPS из Шпаније, PARADIZ из Пољске, KAI из Бугарске и других произвођача.

Купатилски намештај је такође из сопствене производње под брендом КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ, а туш каде, кабине и хидромасажни програм под окриљем LUXOR LINE, наше фабрике у Македонији.

Од светски признатих произвођача санитарија, издвајамо GSG из Италије, Cersanit из Румуније, док смо за понуду батерија изабрали KLUDI и GROHE из Немачке и ROSAN из Србије.

Уколико сте ипак неодлучни приликом осмишљавања изгледа вашег купатила, нашим купцима бесплатно пружамо услугу пројектовања истог. За питања, савете и помоћ приликом одабира и куповине на располагању ће вам бити наше стручно и љубазно особље.

Поред стандардних начина плаћања, продаја се врши и путем административне забране и чекова грађана на 12 месечних рата, без камате.

Од 29. јуна 2017. године, можете нас пронаћи на адреси Матије Гупца 6, 24000 Суботица

Погледајте 360° виртуелну туру салона

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h
недеља нерадна

Матије Гупца 6, 24000 Суботица, Србија