Као добар представник развоја зрењанинске привреде Керамика Јовановић од 1994. године послује у делатности продаје грубе и фине керамике, санитарија и опреме за купатила. Дужи низ година водећи смо дистрибутери на тржишту Србије и земаља у региону, развили бренд керамичких плочица  као и бренд купатилског намештаја који су настали спајањем искуства највећих домаћих произвођача и квалитетних дизајнерских идеја. Како би употпунили програм опреме за купатила, од недавно смо постали власници бренда LUXOR LINE, врхунског произвођача када и туш табина из Македоније.

Маја 2015. године отворен је нови продајно-дистрибутивни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу који се простире на 1500 m² изложбеног салона и представља објекат са највећим изложбеним простором у Србији.
У овом салону, по изузетно повољним условима, пронаћи велики избор домаће и увозне керамике и опреме за купатила најпознатијих домаћих и светских брендова, која је представљена у модерном амбијенту, дизајнираном у складу са најновијим трендовима у дизајну и технолошким иновацијама, на адреси: Аутопут Крагујевац- Баточина, 34229 Жировница Крагујевац.

У салону, поред плочица сопственог бренда, можете пронаћи широки асортиман плочица других домаћих и иностраних прозвођача као што су: Зорка Керамика Шабац, Керамика Кањижа, Полет Керамика, Ceramica Paradyz из Пољске, Nowa Gala, Cersanit Opoczno и др., купатилски намештај, туш кабине и каде Luxor Line, велики избор санитарије Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker итд.), батерије познатих прозвођача (Kludi, Grohe, Rosan итд.) као и осталу купатилску опрему.

Како бисте се уверили у квалитет и разноликост понуде посетите нови салон Керамике Јовановић, очекује Вас квалификовано и љубазно особље, као и врхунска услуга.

Погледајте 360° виртуелну туру салона

ВИДЕО

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h
недеља нерадна

Аутопут Крагујевац-Баточина бб, 34229 Жировница, Србија