Плочице великог формата

Трендови о уређењу ентеријера све више пласирају плочице великих и необичних формата, које су све популарније и користе се у опремању како малих тако и великих простора. Мале просторије са великим форматима плочица делују визуелно веће, док велике просторије делују пространије и гламурозније.

Велики формати се користе како за подно тако и за зидно облагање унутрашњег и спољашњег простора. Постављање керамике углавном се ради једном у кући, приликом градње или реновирања, тако да код избора керамике треба водити рачуна о техничким и естетским карактеристикама.

keramika-jovanovic-inspiracija-drveta-galeon

Galeon Beige – Ceramika Nowa Gala

За опремање ходника, дневних или спаваћих соба идеалне су Галеон плочице у димемзији 60×60 које ће својом идеалном текстуром дрвета да се уклопе у сваки амбијент. Тренутно су плочице са дезеном дрвета поред дезена цемента и камена једни од најтраженијих дезена у свету керамике. Неравна површина и структура ових плочица дозвољавају да се постављају и споља. Такође, за споља се могу постављати и плочице Бугарског произвођача KAI Vigo 45×45, Рио 45×45, или плочице домаћег бренда CERAMICA IBERIA Roxy 40×40.

Ректификоване (ласерски сечене) Galeon плочице у димензији 20×60 идеалне су за облагање мањих просторија као и степеништа. Предност ласерски сечених плочица је што не морају да се фугују и самим тим простор где се лепе делује као једна целина.

Плочице великог формата 2
Плочице великог формата 3
Плочице великог формата 5
Плочице великог формата 4

Serija Galeon – Ceramika Nowa Gala

Керамика у комбинацији са подним грејањем све више је заступљена и у купатилима и у другим просторијама, јер је трајна и једноставна за одржавање. За овакве пројекте може се користи и увозна керамика из Бугарске произвођача KAI – Java 50×50, Opal 50×50, Ontario 30×60, Calacata 50×50, Rosone 45×45, Tectonic 45×45, Gia 45×45, Sand 45×45 и друге…
ambient_opal_94094

Opal 50×50 – KAI Bugarska

ontario

Ontario 30×60 – KAI Bugarska

rozone_ambient_11

Rosone 45×45 – KAI Bugarska

Полирани гранити су сјајне плочице које се идеално могу уклапити у сваки простор због лаког одржавања. Понуда гранита је у више боја али и дезена, тако да се добро комбинују са једнобојним полираним гранитом као што је на следећим примерима. Њихова димензија је 60×60, осим беж гранита који је у понуди поред димензије 60×60 и у димензији 50×50.

Плочице великог формата 9
Плочице великог формата 10

Plocice-velikih-formata-sedef

Polirani granit Sedef 052

Plocice-velikih-formata-polirani-granit

Polirani graniti

За елегантна купатила која одишу стилом идеалне су Pret-a-Porter плочице у димензији 25×75 за зид и 45×45 за под. Једноставност основних плочица и декоративних елемената уклопиће се у свако купатило које ће остављати без даха.

Pret-a-Porter-slika1

Pret-a-Porter – Rovese Opocno

Pret-a-Porter-slika5

Pret-a-Porter – Rovese Opocno

Ознаке:, , , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a