Пар искрених савета како да уштедите при куповини опреме за купатило

Куповина елемената за ново купатило или оно које планирамо да реновирамо није ни мало слична куповини гардеробе или ципела…а мислимо да се и за аутомобил лакше одлучујемо, јер ћемо га лако заменини другим моделом без да га демолирамо…

Оно што је заједнички именитељ за сваку куповину у највећем броју случаја је буџет којим располажемо. Када је опремање купатила у питању правило је да се креће од плочица. Декоре, саветујемо, да оставите за крај, када добро испланирате распоред елемената, познајући њихове димензије, па затим искористите сву њихову лепоту и богатство текстура и сјаја како бисте их истакли, уоквирили или слично.

Keramika Jovanovic Blog Kako Da Ustedite Pri Kupovini Opreme Za Kupatilo1

Цене декоративних плочица су углавном нешто вишег ранга у односу на остале плочице и то је још један додатан разлог да се не користе у превеликој мери.

Уколико у купатилу планирате да поставите каду са туш кабином – не морате се одмах одлучити за комплет, уколико вам то прелази буџет. Кабину увек можете додати и касније (одговарајући модел или по поруџбини) када заиста будете сигурни да ли је то ваш коначни избор.

Пошто нам је тема УШТЕДА приликом куповине – верујемо да највеће уштеде постижете када трговине спроводе акцијске продаје. А да ли је акцијска цена заиста реална? Често се овде као купци доводимо у дилему и недоумицу, па је зато најбоље пратити цене током одређеног периода.

Оно што многи не знају је да код великих трговина, чије име бренда увелико препознајемо, постоји могућност „заслуге“ попуста приликом куповине изнад одређених износа или комплета (система – како их неки још називају).

Шта чини систем приликом куповине артикала за опремање купатила?!

Открићемо вам како ми то дефинишемо: Систем купатила чини једна куповина, када на једном рачуну треба да се нађу: керамичке плочице (небитно која количина), лепак, санитарија (wc шоља, биде или моноблок), батерија (било ког типа), купатилски намештај и када (туш кабина или параван или само када)…

Keramika Jovanovic Blog Kako Da Ustedite Pri Kupovini Opreme Za Kupatilo2

Уз овакве попусте најизазовније је што имамо могућност куповине на одложено плаћање, било да су у питању чекови грађана, административна забрана, платне картице… Многи трговци не подразумевају овакве уступке купцима, а на вама је да се приликом куповине распитате управо о оваквом домаћинском односу.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Naslovna
Блог

Година пред нама

Ово је била заиста тешка година за све, испуњена борбом на разним пољима, изазовима, страховима, искушењима…. Многи би могли себе назвати и победницима ако су

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.