Панама – плочица урбаног дизајна, обогаћена занимљивим декорима

Као одговор на велику потражњу мразоотпорних плочица креирали смо плочицу урбаног дизајна која је погодна за облагање подова и зидова који су изложени различитим временским условима. Ова карактеристика говори и у прилог томе да је сама плочица отпорна и на хабање. Применом најсавременијих техника у производњи остварује се постојаност уз изузетан квалитет.

Панама серију плочица чини 5 различитих боја основних плочица, зидних и подних, од којих би свака боја лако могла да употпуни било који простор па чак и уколико их употребите за облагање зидова. Сваку боју чине 4 лица тако да не постоји посебна потреба за уклапањем. Сама текстура је без истакнуте симетрије и правилних црта. Једнобојне плочице се производе у две димензије и то 45×45 цм и 30×60 цм.

Поред основних плочица серију Панама чине и веома модерни декори који могу улепшати одређене делове зидова у виду линија или мозаика. Декори Panama Graphite Line i Panama Taupe Line могу визуелно повећати простор или послужити за истицање појединих елемената и делова купатила. На исти начин можете употребити и декор мозаик. Panama Graphite Mosaico и Panama taupe Mosaico својом интересантном и раздраганом текстуром су иделане плочице за облагање унутрашњости туш кабина или попуњавање простора између два елемента купатила јер се тако максимално истичу. Ови декори се производе у димензијама 30×60 цм.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —