Панама – плочица урбаног дизајна, обогаћена занимљивим декорима

Панама – плочица урбаног дизајна, обогаћена занимљивим декорима

Као одговор на велику потражњу мразоотпорних плочица креирали смо плочицу урбаног дизајна која је погодна за облагање подова и зидова који су изложени различитим временским условима. Ова карактеристика говори и у прилог томе да је сама плочица отпорна и на хабање. Применом најсавременијих техника у производњи остварује се постојаност уз изузетан квалитет.

Панама серију плочица чини 5 различитих боја основних плочица, зидних и подних, од којих би свака боја лако могла да употпуни било који простор па чак и уколико их употребите за облагање зидова. Сваку боју чине 4 лица тако да не постоји посебна потреба за уклапањем. Сама текстура је без истакнуте симетрије и правилних црта. Једнобојне плочице се производе у две димензије и то 45×45 цм и 30×60 цм.

Поред основних плочица серију Панама чине и веома модерни декори који могу улепшати одређене делове зидова у виду линија или мозаика. Декори Panama Graphite Line i Panama Taupe Line могу визуелно повећати простор или послужити за истицање појединих елемената и делова купатила. На исти начин можете употребити и декор мозаик. Panama Graphite Mosaico и Panama taupe Mosaico својом интересантном и раздраганом текстуром су иделане плочице за облагање унутрашњости туш кабина или попуњавање простора између два елемента купатила јер се тако максимално истичу. Ови декори се производе у димензијама 30×60 цм.