Отворен нови салон керамике у Суботици

У још једном лепом граду у Србији, око којег се преплићу салаши и виногради на северу Бачке, у Суботици, отварен  је нови, ексклузивни салон „Керамике Јовановић“.  Очекујемо вас у простору од 450м2 уз велики избор керамичких плочица, купатилског намештаја, керамичких санитарних елемената, батерија, пратеће купатилске опреме и декора.

За вас смо обезбедили керамичке плочице из нашег бренда КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ и осталих домаћих произвођача, али исто тако и увозне плочице: MARAZZI GROUP,  DADO CERAMICA из Италије, PLAZA CERAMICAS и CIFRA GROUPS из Шпаније, PARADIZ из Пољске, KAI из Бугарске и других произвођача.

Купатилски намештај је такође из сопствене производње под брендом КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ, а туш каде, кабине и хидромасажни програм под окриљем LUXOR LINE, наше фабрике у Македонији.

Од светски признатих произвођача санитарија, издвајамо GSG из Италије, ROVESE из Румуније, док смо за понуду батерија изабрали KLUDI и GROHE из Немачке и ROSAN из Србије.

Уколико сте ипак неодлучни приликом осмишљавања изгледа вашег купатила, нашим купцима бесплатно пружамо услугу пројектовања истог. За питања, савете и помоћ приликом одабира и куповине на располагању ће вам бити наше стручно и љубазно особље.

Поред стандардних начина плаћања, продаја се врши и путем административне забране на 12 месечних рата, без камате.

Од 29. јуна 2017. године, можете нас пронаћи на адреси Матије Гупца 6, 24000 Суботица

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h

Матије Гупца 6, 24000 Суботица, Србија

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

40x120
Блог

Meissen велики формати

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним

ДЕТАЉНИЈЕ —