Отварање салона у Београду у Вишњичкој улици

Од понедељка, 17. септембра, у Београду, нас можете пронаћи на још једној атрактивној локацији. Преко пута смо великог шопинг центра “Big Fashion Shopping Center” на Карабурми и још неколико значајних пословних објеката, не само за житеље овог и осталих делова Београда, него и за све оне који живе у местима у околини. Веома се лако и брзо стиже до нас из свих делова Београда.

Овог пута вас очекујемо у простору од 600м2 где ће бити изложено 65 посебно осмишљених амбијената који ће, како су наши купци већ навикли, представљати инспирацију за уређење купатила и других просторија уопште, керамичким плочицама и свим другим неопходним елементима. У саставу амбијената се налазе, поред пажљиво одабраних и сложених керамичких плочица и санитарије, купатилски намештај, кабине, паравани, каде, батерије, бојлери, водокотлићи и остала опрема за купатила.

KJ VISNJICKA

Одабрали смо овај салон, поред још неколико у Србији, да својим потенцијалним купцима понудимо и нешто од врхунских, ексклузивних серија керамичких плочица.

Купатилски намештај „Керамика Јовановић“ и туш кабине „Luxor Line“, које су такође део наше производње, својим дизајном, бојама и различитим димензијама могу се лако уклопити у свако купатило и искомбиновати са плочицама које чине наш асортиман. Асортиман смо обогатили и реномираним HÜPPE туш кабинама

Поред плочица домаће производње у новоотвореном салону ће бити заступљени и водећи светски брендови као што су: MARAZZI GROUP из Италије, TAU ceramica из Шпаније, SAVOIA и DADO CERAMICA и La Fenice  такође из Италије, STN Ceramica, PLAZA CERAMICAS и CIFRE GROUPS из Шпаније, CERSANIT – OPOCZNO и PARADIZ из Пољске, KAI из Бугарске и других произвођача.

Од лидера у производњи санитарија издвајамо GSG из Италије, Cersanit и Rovese из Румуније, Turkuaz из Турске, Roca/Inker из Хрватске, а бaтерије  које смо изабрали за вас нам долазе из престижних компанија као што су: KLUDI и GROHE из Немачке, а са домаћих простора из Кањиже, компаније Rosan.

Чекају вас и производи лидера у производњи уградних и предзидних водокотлића GEBERIT, бојлери домаћег лидера Termorad, али и светски познатог Aristona. Ту су и производи за лепљење и фуговање керамичких плочица, али и хидроизолацију ваших купатила реномираних произвођача Ceresit – Henkel i Weber – Saint Gobain.

Вама, нашим цењеним купцима омогућили смо издвојен и пријатан кутак у којем се са нашим архитектом можете посаветовати око свих битних одлука када је планирање и пројектовање простора у питању. Услуга израде 3D пројекта приликом куповине у нашем салону је и даље бесплатна. На располагању су вам и наши запослени у салону којима се свакако можете обратити за стручан савет или помоћ приликом одабира елемената за ваше купатило.

Продаја се врши, поред стандардних начина плаћања и на 12 месечних рата, без камате, путем административне забране и чекова грађана.

Наш нови салон можете пронаћи на адреси:

Контакт инфо:

KЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ – ПРОДАЈНИ ЦЕНТАР БЕОГРАД – САЛОН ВИШЊИЧКА

Вишњичка улица бр. 45 Б, 11080 Београд – Палилула, Србија
тел: 011/441-20-00

Радно време:

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h

У периоду од 17. до 19. септембра поводом отварања новог салона свим нашим купцима одобравамо попуст у износу од 10% на цео рачун.

Ознаке:, , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a