Oтварање новог продајног центра „Керамике Јовановић“ у Жировници

У оквиру продајног центра „Керамике Јовановић“, који се отворио 26.05.2015.г. у Крагујевцу, налази се тренутно највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. Састоји се од три целине: изложбено-продајног салона површине 1500 метара квадратних, затвореног магацинског простора од 2200 m2 и отвореног складишног простора површине 11000 m2. Градња објекта је трајала 10 месеци, инвестиција је вредна 1,5 милиона евра и запослено је 23 људи.

Главни архитектонски пројекат је урадила архитектица Слађана Халас, а пројекат ентеријера архитектица Биљана Радоњић, обе запослене у нашој компанији. Захваљујући општинској управи из Баточине, грађевинску дозволу добили смо за један дан.

“Крагујевац као прва српска престоница заслужује да има највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. То данас и добија јер смо одлучили да након Зрењанина, где је седиште наше компаније, и Београда, своју продајну мрежу проширимо и изградимо салон и у Крагујевцу. Славна историја Крагујевца обавезује и на отвореност према свима и зато се надамо што скоријем завршетку пута Крагујевац–Баточина и повезивању са коордиром 10 јер ће то свакако пуно значити за нас, наше пословне сараднике, купце али и све грађане који користе овај путни правац”, рекао је, између осталог, на отварању продајног центра у Крагујевцу, власник и директор „Керамике Јовановић“ Будимир Јовановић.

Из продајног центра Керамике Јовановић у Крагујевцу вршиће се дистрибуција робе за наше купце у централној Србији као и за све купце који се географски налазе јужно од Крагујевца. Одавде ће се снабдевати и купци из Македоније, Албаније, Црне Горе и Косова и Метохије. Поред наведених ино тржишта присутни смо и у Словенији, Хрватској, Мађарској, Румунији, Босни и Херцеговини. У нашем асортиману поред познатих домаћих брендова биће заступљени и најпознатији светски брендови.

Продајни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу, симболичним сечењем врпце, отворили су Будимир Јовановић и председник Зрењанинског пословног круга Драган Видаковић.

Поводом отварања продајног центра Керамике Јовановић, власник и директор Будимир Јовановић, донирао је средства Прихватилишту за децу и младе Центра за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу у износу од 100 хиљада динара.

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h

Аутопут Крагујевац-Баточина бб, 34229 Жировница, Србија

Слични чланци