Oтварање новог продајног центра „Керамике Јовановић“ у Жировници

У оквиру продајног центра „Керамике Јовановић“, који се отворио 26.05.2015.г. у Крагујевцу, налази се тренутно највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. Састоји се од три целине: изложбено-продајног салона површине 1500 метара квадратних, затвореног магацинског простора од 2200 m2 и отвореног складишног простора површине 11000 m2. Градња објекта је трајала 10 месеци, инвестиција је вредна 1,5 милиона евра и запослено је 23 људи.

Главни архитектонски пројекат је урадила архитектица Слађана Халас, а пројекат ентеријера архитектица Биљана Радоњић, обе запослене у нашој компанији. Захваљујући општинској управи из Баточине, грађевинску дозволу добили смо за један дан.

“Крагујевац као прва српска престоница заслужује да има највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. То данас и добија јер смо одлучили да након Зрењанина, где је седиште наше компаније, и Београда, своју продајну мрежу проширимо и изградимо салон и у Крагујевцу. Славна историја Крагујевца обавезује и на отвореност према свима и зато се надамо што скоријем завршетку пута Крагујевац–Баточина и повезивању са коордиром 10 јер ће то свакако пуно значити за нас, наше пословне сараднике, купце али и све грађане који користе овај путни правац”, рекао је, између осталог, на отварању продајног центра у Крагујевцу, власник и директор „Керамике Јовановић“ Будимир Јовановић.

Из продајног центра Керамике Јовановић у Крагујевцу вршиће се дистрибуција робе за наше купце у централној Србији као и за све купце који се географски налазе јужно од Крагујевца. Одавде ће се снабдевати и купци из Македоније, Албаније, Црне Горе и Косова и Метохије. Поред наведених ино тржишта присутни смо и у Словенији, Хрватској, Мађарској, Румунији, Босни и Херцеговини. У нашем асортиману поред познатих домаћих брендова биће заступљени и најпознатији светски брендови.

Продајни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу, симболичним сечењем врпце, отворили су Будимир Јовановић и председник Зрењанинског пословног круга Драган Видаковић.

Поводом отварања продајног центра Керамике Јовановић, власник и директор Будимир Јовановић, донирао је средства Прихватилишту за децу и младе Центра за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу у износу од 100 хиљада динара.

ЛОКАЦИЈА САЛОНА

КОНТАКТ ИНФО

радним данима од 08.00 до 20.00h
суботом од 08.00 до 15.00h

Аутопут Крагујевац-Баточина бб, 34229 Жировница, Србија

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —