Отварање новог дистрибутивног центра за територију Београда

Као значајан пословни потез представљен ове године на Међународном сајму грађевинарства, посебно издвајамо отварање нашег првог дистрибутивног центра на територији града Београда.

Предузеће Керамика Јовановић се у претходним годинама константно успешно развијало и постепено улагало у свој раст. Овакво значајно проширење пословања наступило је као резултат претходног истраживања тржишта, које је недвосмислено указало на велико интересовање потенцијалних купаца, из Београда и околине, за производе предузећа Керамика Јовановић. Стога смо решили да се знатно ангажујемо око организације и опремања овог новог пословног објекта.

Дистрибутивни центар, под називом Д. Ц. Београд, је тако започео са радом првог априла, ове године и већ у првим месецима донео значајне резултате. Парцела на којој је смештен овај дистрибутивни центар, која поред пословних објеката садржи и централни магацин површине преко 170 хиљада м2, је у сваком тренутку снабдевена са количинама плочица које прелазе 50.000m2. Центар је опремљен најсавременијим средствима за пословање, а локација, у индустријској зони, је још једна од његових великих предности.

Данас, у октобру 2012. године, број наших клијената – у виду салона керамике који излажу наше производе и артикле, је већ прешао број од око 150 већих и мањих салона, широм Београда. Атрактивне серије купатилске керамике, под брендом „Ceramica Iberia“, као и остали купатилски програм који дистрибуирамо, за кратко време је освојио велики број купаца из Београда и околине.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —