Освежење серије плочица Negres новим декорима

Освежење серије плочица Negres новим декорима

Да класична и елегантна бела и црна боја не би биле превише једноставне креирана је серија плочица Negres. Својом дискретном имитацијом структуре камена неодољиво подсећају на полирани гранит и његова су адекватна замена када је постизање ефекта скупоценог и префињеног купатила у питању.

Ова серија плочица је већ увелико позната купцима, али је сада освежена и модерним декор плочицама које сигурно неће нарушити поменуту класику. Декори су дизајнирани да свакако буду у складу са осталим елементима који су непходни у купатилу и истакну њихове линије.

Зидне и подне основне плочице остале су у димензијама 33×33 цм (за подне) и 25×50 цм (за зидне). Декори су такође у стандардним димензијама зидних плочица ове серије, а нове листеле се могу пронаћи у димензијама 8×25 и 8×50 цм. Дезен листеле и декора Line је у веома популарном дезену Versace, црно – беле геометријски симетричне  шаре.

Други дезен декора Tapetto је дизајниран по моделу основне беле плочице и доноси посебну разиграност целокупног амбијента у којем се постави.