Освежење серије плочица Negres новим декорима

Да класична и елегантна бела и црна боја не би биле превише једноставне креирана је серија плочица Negres. Својом дискретном имитацијом структуре камена неодољиво подсећају на полирани гранит и његова су адекватна замена када је постизање ефекта скупоценог и префињеног купатила у питању.

Ова серија плочица је већ увелико позната купцима, али је сада освежена и модерним декор плочицама које сигурно неће нарушити поменуту класику. Декори су дизајнирани да свакако буду у складу са осталим елементима који су непходни у купатилу и истакну њихове линије.

Зидне и подне основне плочице остале су у димензијама 33×33 цм (за подне) и 25×50 цм (за зидне). Декори су такође у стандардним димензијама зидних плочица ове серије, а нове листеле се могу пронаћи у димензијама 8×25 и 8×50 цм. Дезен листеле и декора Line је у веома популарном дезену Versace, црно – беле геометријски симетричне  шаре.

Други дезен декора Tapetto је дизајниран по моделу основне беле плочице и доноси посебну разиграност целокупног амбијента у којем се постави.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —