Новитети који не излазе из моде

carrara 25x50

Представили смо вам већ водеће трендове када су модели керамичких плочица у питању, а самим тим и опремање ентеријера и екстеријера, нарочито уколико нас пратите и на друштвеним мрежама. Када не желите да изађете из зоне комфора и осмелите се да одаберете текстуре и боје за које нисте сигурни колико ће дуго оне владати у дизајнерским решењима тада се враћате старим, добрим и провереним класицима.

Једно од класичних решења је препознатљиви дезен Carrara мермера. Ово је модел који је погодан за облагање купатилског, али и кухињског амбијента. Идеалан је за комбиновање и са богатим текстурама, јарким бојама па и онима у тренду – све нијансе сиве, цементне или текстуре бетона, дрвета, камена и остале.

Како бисмо модел ипак прилагодили урбаним амбијентима и свим осталим елементима који га прате додали смо му и веома необичну плочицу као зидни 3D декор – CUBE (коцка). Начин на који ћете овај декор, који је настао комбиновањем светлијих и тамнијих делова (коцкица), уклопити у свој простор је потпуно на Вама, али наши предлози су да истакнете део зида, уоквирите неки посебан део, а уколико је у питању кухињски амбијент можете овај декор поставити између горњих и доњих делова кухињског намештаја.

carrara 01

bela sjaj 25x50 2

Поред овог модела из истог производног погона излази и потпуно бела (White), сјајна плочица, истих димензија као Carrara 25х50цм. Можете је употребити и у комбинацији са Carrara-ом, али и са неких другим плочицама истих или сличних димензија. Такође можете њом поплочати цео један зид у амбијенту у којем ће можда доминирати неки модел плочица богате текстуре и боје, другачијег формата.

Надамо се да ћете размислити о овом моделу, нарочито јер представља домаћи бренд, изузетног квалитета, а по повољнијој цени.

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.