Нови модели намештаја за модерно купатило

Купатилски намештај није обавезан елемент, али може бити идеалан начин да освежите ваше купатило, учините га уреднијим и креирате његов визуелни идентитет. Осим тога, тоалетни ормарићи су изузетно практични и пружиће вам простор за организовање и складиштење свих неопходних ситница. Ако добро одаберете, намештај за купатило засигурно може побољшати целокупан изглед и дизајн вашег купатила.

Било да имате велико или мало купатило, трагате за светлијим или тамнијим моделима, препоручујемо вам конзолне ормариће као кључни елемент вашег модерног купатилског амбијента. Осим што су естетски допадљивији и практичнији, конзолни ормарићи, односно елементи који се каче на зид, су посебно погодни за мања купатила, јер не заузимају место на поду, па ће самим тим она деловати пространије. Такође, конзолни елементи чишћење и одржавање тоалета чине много лакшим.

Велики број модела нашег асортимана су управо конзолни ормарићи различитих димензија, облика и боја. Осим ваших личних афинитета, постоји неколико смерница које ће избор форме и нијансе намештаја за модерно купатило учинити лакшим.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatiloМат боје за ориганалан амбијент

Купатилски намештај у мат бојама је све заступљенији у домовима особа које преферирају несвакидашње и смелије моделе. Овако дизајнирани ормарићи често су водећи елементи укупне естетике купатилског простора, они креирају посебну атмосферу и дају препознатљив карактер ентеријеру.

У нашим салонима можете пронаћи нову колекцију мат ормарића Cosmo са текстуром цемента у популарним сивим тоновима. Без украсних ручица и сувишних детаља, Cosmo модел окренут је минимализму као посебно популарном правцу у уређењу ентеријера. У зависности од величине вашег купатила можете изабрати једну од три расположиве димензије: 60, 75 или 90 цм.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatilo 1Безвременска комбинација беле боје и текстуре дрвета

Комбинација беле боје и текстуре дрвета је универзална, безвременска и широко применљива. Такође, овакав купатилски намештај одише топлином и нежношћу па ће боравак у купатилу суптилних тонова, опремљеног Sirius моделима, смирити ваш ум и опустити вас. Тоалетни ормарићи Sirius су доступни у две димензије: 60 и 75 цм и можете их пронаћи у свим нашим салонима.

keramika jovanovic blog modeli namestaja za moderno kupatilo 2Универзални ормарићи беле боје

За који год дизајнерски стил да се одлучите, са моделима купатилског намештаја у белој боји сигурно нећете погрешити. Бели тоалетни ормарићи Inveo са умиваоником, уз већ добро познато Stella огледало одговарајућих димензија, ваше купатило ће учинити елегантним, прозрачним и визуелно пространим. Приликом дизајнирања новог Inveo модела, посебна пажња је посвећена одабиру окова, односно ручица за отварање фиока у сребрно сивој боји, које красе овај ормарић и чине га посебним.

Inveo доњи део са умиваоником је доступан у две димензије: 60 и 75 цм и можете га комбиновати са купатилским елементима тамнијих или светлијих тонова, а одлично се уклапа чак и уз беле плочице и санитарије. У том случају, саветујемо вам да купатилу додате неколико детаља попут галантерије, пешкира, простирки у јарким или контрастним бојама.

За коју год боју и димензије намештаја се одлучили, не заборавите да проверите са мајсторима да ли је вашим зидовима потребно ојачање за конзолне ормариће. Уколико сте неодлучни или нисте сигурни да ли сте направили прави избор, стручан савет продаваца у сваком нашем салону ће вам сигурно помоћи.

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.