Нове декор плочице наше серије Ramona

Право освежење за ваше купатило је стигло управо новим декор плочицама наше производње, једне од најпродаванијих серија, Ramona. Модеран дизајн у виду мехурића, различите боје и димензија сигурно ће вам променити расположење на боље, приликом свакодневне рутине обављања личне хигијене.

ramona-pistacio-rosso

Пронађите у купатилу право место за декорацију овим плочицама, одабирајући боју која одговара вашем карактеру и стилу. Наши дизајнери су за вас осмислили неколико идеја како би се ове плочице могле искористити – у туш кабини, декорисањем једног дела зида – нише у купатилу, на делу зида где вам се налази wc шоља, на зиду поред којег вам се налази када….а ми додајемо да њима можете уоквирити рецимо велико огледало (мада је мало теже за украјање, али није неизводљиво), око умиваоника – по вертикали и слично.

ramona-nero-blue

Свеједно је која је боја у питању, декор са мехурићима (Bubbles) је дефинитивно одличан избор у комбинацији са једнобојним плочицама зида и пода, уз адекватно осветљење и који комад купатилског намештаја имаћете један весео и лепо уређен простор у вашем дому, који ћете и лако и са задовољством одржавати.

Ambijnet---Ramona_grey

Погледајте каталог нових декор плочица Ramona овде.

Ознаке:, , , , , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a