Нова дигитална серија плочица RUSTIC NOCE

Када се помене назив „рустичан амбијент“ прво на шта се асоцирамо је амбијент старог, сеоског кућерка, дрвених подова, истовремено и једноставан  и груб. Остали дрвени елементи су грубо обрађени или необрађени, а присутан је и камен као део таквог животног простора. Без обзира на наизглед неуредан и сиромашан простор он пре свега зрачи необичном топлином која вас у сваком тренутку пригрли и пробуди у вама неописив осећај сигурности.

Вођени управо тим осећајем спојили смо баш такве елементе у нови дизајн плочица – рустичну обраду дрвета и чврстину камена.

Облагањем подова па чак и зидова плочицама рустичног стила добијате не само топао и природан простор него и здраво окружење за себе и укућане, а одржавање представља више задовољство него обавезу.

keramikajovanovic-digitalna-serija-rustic-noce

Ова врста плочица, по савременим трендовима, одговара и модерним ентеријерима и није ретко видети потпуно супротне комбинације стилова и у пословним просторијама. Уз пажљиво биране остале елементе и детаље амбијенти могу представљати права ремек дела на којима би вам свако позавидео.

keramikajovanovic-digitalna-serija-rustic-noce-1

Наше плочице RUSTIC NOCE долазе у димензији 40 X 40 цм и у чак пет различитих лица која се могу комбиновати. Начин постављања и уклапања је на вама, а уколико обложите и неки од зидова добићете веома интересантан и ефектан детаљ и свом дому или пословном окружењу. Плочице су погодне и за спољашње услове тако да могу красити и ваше терасе, балконе, степеништа,…

Уколико се ради о вашем дому обогатите просторију завесама богатих набора или драперијама одговарајућих нијанси, понеком рустичном лампом, свећама и слично и створићете и себи и укућанима атмосферу коју ћете се нерадо напуштати.

keramikajovanovic-digitalna-serija-rustic-noce-2

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a