Нова дигитална серија плочица RUSTIC NOCE

Нова дигитална серија плочица RUSTIC NOCE

Када се помене назив „рустичан амбијент“ прво на шта се асоцирамо је амбијент старог, сеоског кућерка, дрвених подова, истовремено и једноставан  и груб. Остали дрвени елементи су грубо обрађени или необрађени, а присутан је и камен као део таквог животног простора. Без обзира на наизглед неуредан и сиромашан простор он пре свега зрачи необичном топлином која вас у сваком тренутку пригрли и пробуди у вама неописив осећај сигурности.

Вођени управо тим осећајем спојили смо баш такве елементе у нови дизајн плочица – рустичну обраду дрвета и чврстину камена.

Облагањем подова па чак и зидова плочицама рустичног стила добијате не само топао и природан простор него и здраво окружење за себе и укућане, а одржавање представља више задовољство него обавезу.

Ова врста плочица, по савременим трендовима, одговара и модерним ентеријерима и није ретко видети потпуно супротне комбинације стилова и у пословним просторијама. Уз пажљиво биране остале елементе и детаље амбијенти могу представљати права ремек дела на којима би вам свако позавидео.

Наше плочице RUSTIC NOCE долазе у димензији 40 X 40 цм и у чак пет различитих лица која се могу комбиновати. Начин постављања и уклапања је на вама, а уколико обложите и неки од зидова добићете веома интересантан и ефектан детаљ и свом дому или пословном окружењу. Плочице су погодне и за спољашње услове тако да могу красити и ваше терасе, балконе, степеништа,…

Уколико се ради о вашем дому обогатите просторију завесама богатих набора или драперијама одговарајућих нијанси, понеком рустичном лампом, свећама и слично и створићете и себи и укућанима атмосферу коју ћете се нерадо напуштати.