Нова дигитална серија Мадера

Нова дигитална серија Мадера

Комбинацијом најквалитетнијих сировина, дигиталне технологије и дизајна, произведене у домаћим фабрикама – пружамо нашим купцима керамичке плочице креиране по највишим светским стандардима. Као таква се издваја и – Мадера.

Керамичке плочице које су произведене најновијом дигиталном технологијом, Мадера, представљају судар класичног и модерног, спојеног у савремен дизајн. Реалистична графика коју ове плочице садрже, са рустичним елементима чиниће сваки простор у коме се буду налазиле пријатним.

Суптилни структурни елементи на декорима пружају вишеструку могућност употребе плочица у разним просторијама. Уз нову серију – Мадера, моћи ћете да се играте са својом креативношћу у постављању нових плочица у Вашем дому.

У креирању ових плочица били смо инспирисани природом и садржином свих природних елемената садржаних у јединствену целину. Шарм које оне носе са собом, улепшаће купатило и уклопиће се у сваку просторију. Врло важно је да се ова серија може савршено прилагодити кухињском простору. Неутралне боје у комбинацији са декорима који су својствени кухињском ентеријеру, простор у коме припремате храну учиниће пријатнијим. Плочице су, такође, веома захвалне за одржавање. Тако можете, уз паметан одабир дизајна за Ваш дом, имате и ефектан визуелни доживљај, као и чист и блистав ентеријер.

Њихов једноставан, а притом савршен дизајн чиниће да се додатно опустите приликом одмора у Вашем купатилу. Природни тонови, са нијансама чистих боја допринеће да се Ваша глава и тело релаксира после напорног радног дана. Такође, пружиће сваком купатилу ефекат дубине.

Са новом дигиталном серијом керамичких плочица – Мадера, Ваш простор ће добити неопходну топлину и неодољив шарм.

Једноставно, „Керамика Јовановић“ – Инспирише.

Затвори