Ardesia – нова дигитална серија – штампа у више „лица“

Ardesia – нова дигитална серија – штампа у више „лица“

Нашим новим моделом и серијом плочица у димензији 40*40, желели смо да још једном вам оставимо могућност  да са само две боје и неколико лица можете и сами да направите ефектну (себи, а и другима) допадљиву комбинацију, како приликом облагања пода тако постављањем ових плочица можда на део зида који желите да истакнете.

Њихова текстура, која верно имитира камене површине и начин комбиновања различитих дезена ове серије, даје могућности поплочавања унутрашњих просторија различите намене. Ово је још једна серија на коју смо такође врло поносни и верујемо да многе неће оставити равнодушнима.

Како год да поставите ове плочице, без посебног уклапања шара, добијате фантастичан ефекат онакак какав нам природа даје – несиметричан и оригиналан.

Обе боје ове серије се такође лако могу преплитати или слагати формирајући неку геометријску слику која се добија спајањем квадрата. 

Коју год боју да одаберете нећете погрешити, само је питање да ли је просторија мања па је потребно визуелно повећати њен волумен и у том случају саветујемо да одаберете светлију боју – беж, а уколико вам је простор већих димензија можете се поиграти комбиновањем обе боје или употребити само сиву, без страха да ћете умањити простор.