Ardesia – нова дигитална серија – штампа у више „лица“

Нашим новим моделом и серијом плочица у димензији 40*40, желели смо да још једном вам оставимо могућност  да са само две боје и неколико лица можете и сами да направите ефектну (себи, а и другима) допадљиву комбинацију, како приликом облагања пода тако постављањем ових плочица можда на део зида који желите да истакнете.

Ardesia-ambijent

Њихова текстура, која верно имитира камене површине и начин комбиновања различитих дезена ове серије, даје могућности поплочавања унутрашњих просторија различите намене. Ово је још једна серија на коју смо такође врло поносни и верујемо да многе неће оставити равнодушнима.

Како год да поставите ове плочице, без посебног уклапања шара, добијате фантастичан ефекат онакак какав нам природа даје – несиметричан и оригиналан.

Обе боје ове серије се такође лако могу преплитати или слагати формирајући неку геометријску слику која се добија спајањем квадрата. 

ardesia-beige-6-lica

ardesia-grey-4-lica

Коју год боју да одаберете нећете погрешити, само је питање да ли је просторија мања па је потребно визуелно повећати њен волумен и у том случају саветујемо да одаберете светлију боју – беж, а уколико вам је простор већих димензија можете се поиграти комбиновањем обе боје или употребити само сиву, без страха да ћете умањити простор.

Погледајте каталог нове дигиталне серије Ardesia овде.

Ознаке:, , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a