На који начин плочице великог формата могу унапредити дизајн Вашег ентеријера?

У неким од претходних постова на блогу имали смо прилику да видимо како створити индустријски шик дизајн користећи плочице са текстуром дрвета као и друге детаље, међутим један од најновијих трендова у салонима “Керамике Јовановић” јесу плочице великих формата.

Шта су плочице великог формата?

Плочице великог формата подразумевају оне чија је површина већа од 30 x 30 цм. Пратећи трендове и прилагођавајући се потребама купаца, данас у нашим салонима можете пронаћи плочице формата као што су 60 x 60 цм, 75 x 75цм, 60 x 120 цм и слично.

Да ли је отежано бушење плочица великог формата и гранитне структуре?

Радови са оваквом врстом плочица нису отежани уколико се користи адекватна опрема. Један од предлога јесте Multiconstruction бургија и савет је да се користи на следећи начин – избушити мању рупу без опције вибрације и то при споријим обртајима, а тек након тога прећи на опцију бушења са вибрацијом, уколико је потребно за већу рупу.

Које су предности плочица великог формата?

Једна од главних предности јесте знатно лакше одржавање ове врсте плочица, као и мање радова приликом поставке плочица.

Плочице великог формата су посебно познате по издржљивости, што значи да их можете користити у годинама које долазе без сумње у њихову отпорност.

Поред наведеног, не треба занемарти софистицираност изгледа плочица великог формата. Наиме, овакав топ тренд 2019. године ствара простран изглед било да је у питању дневна соба, кухиња, купатило или Ваш пословни простор. Амбијент у коме се комбинује минималистички стил са овом врстом плочица заиста ће одисати лепотом и префињеношћу.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.