Meissen велики формати

coffe foam bathroom d small

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним моделима плочица и припадајућим декорима, већег формата, што представља асполутни тренд у дизајнирању и пројектовању ентеријера.

hika 40x120 b

Лепота дигиталног принта, уз благо рељефне текстуре, пружа бескрајно много могућности, где њиховом применом можете исказати докле досеже ваша машта и креативност. Оно што дефинише стил и карактер сваког купатила су пре свега плочице. Богата текстура која верно пресликава елементе из природе, као што су дрво и камен, појачава драматичност и ефектност самог амбијента.

break the line bg 2

Несвакидашњи колорит појединих плочица Meissen колекције подстиче смелост код додавања боја и у остале просторије као што су дневни боравци, трпезарије, ходници, спаваће собе,.. Изазов је да овакве моделе поставите и на зидове просторија пословних објеката, за стварање апстрактног, али и инспиративног кутка.

color crush

color crush lobby sp2 small,qn2moq2lpwmxmsvzppeyqw

Препорука произвођача је комбинација основног модела зидних плочица, уз примену припадајућег декора (мада можете и сами одабрати декор плочицу из компатибилне колекције) и подних плочица суптилне цементне текстуре или богате, верне текстуре дрвета. Као финални  додир предлажемо дискретне лајсне, у мат или сјајној варијанти, а у бојама бакра, графита или сребра.

green show bathroom sp

hika00

Ове лајсне су димензија 1×120цм и потпуно одговарају димензијама зидних плочица од 40х120цм. Како је произвођач комплетирао ове по свему јединствене колекције можете погледати на нашем сајту: https://www.keramikajovanovic.rs/kategorija-proizvoda/prodajni-program/keramicke-i-granitne-plocice/meissen/zidne-40×120/ , а кроз галерију фотографија амбијената у оквиру сваког појединачног модела плочице можда пронађете своју инспирацију.

selina bathroom d small

break the line bg 4

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.