Marazzi – спој врхуског квалитета и дуге традиције

Они за себе кажу да им је израда прелепих плочица у крви. Истина је да су један од водећих произвођача који стално померају границе. Најмодернији дизајн и изузетан квалитет су епитети који најчешће стоје уз њихово име. У понуди имају комплетну понуду од глазираних плочица, порцеланских плочица преко стаклених мозаика до природног камена.

Али зашто баш Marazzi?

Па рецимо можда због тога што имају традицију од 1935. врхунски квалитет, стални напредак и искуство, а уз све то одлично комбинују естетику са најквалитетнијим материјалима. Данас Marazzi керамичке плочице се користе не само за подове и зидове стамбених зграда. Захваљујући својим изванредним техничким и естетских карактеристика, они су све више изабрани за употребу у јавним просторима и на великим архитектонским пројектима. Већ деценијама развијају и нуде на тржишту нове области примене за керамику, пружајући архитектима производе који имају изузетне техничке карактеристике кроз Marazzi Tecnica бренд, као и све веће број решења за архитектуру кроз Marazzi Engineering Division.

Специјализовани су за производњу и продају порцеланских керамичких и керамичких плоча за вертикалне површине које су изложене потресима и хоризонталне површине густог саобраћаја као и за све пројекте или зграде који захтевају материјале који гарантују изузетну техничке карактеристике: тврдоћа, отпорност на хабање и прљање, клизање, једноставност чишћења, велике величине и естетика су заиста кључне карактеристике Marazzi производа.

Зато их воле и дизајнери и архитекте, јер тако играју на сигурно. Резултат ће бити савршен, гламурозан и леп, а са друге стране биће испоштован квалитет, трајност и лако одржавање. Цена за овакав квалитет није мала, али обзиром да се реновирање не ради често и да подови и зидови представљају основ можда треба потражити уштеду на неким другим стварима.

Слични чланци