Сазнајте по чему се издваја наша „DEA“

Сазнајте по чему се издваја наша „DEA“

Купатилски намештај нам сигурно чини купатило уреднијим и функционалнијим, али исто тако оставља утисак да водите рачуна о естетици и свакако хигијени.

Ове купатилске елементе данас можете пронаћи у заиста много варијанти, дезена и димензија, можете их и сами комбиновати по боји и дизајну са сличним, горњим елементима других серија, али вам ретко који од њих даје толико комотитета приликом одабира умиваоника.

Оно што издваја DEA купатилски намештај од осталих модела је управо могућност комплетирања једним од модела надградних умиваоника из богате понуде истих, а све због изузетно квалитетне плоче која им чини потпору.

Састав плоче је пореклом ливени полимер и изузетно сложеним процесом производње добија се тврда, трајна, непорозна и сјајна површина која је веома отпорна, а уједно лака за одржавање.

Када говоримо о отпорности, у овом случају, мислимо на изложеност козметичким, дезинфекцијским и средствима за чишћење. У сваком случају ни један материјал не подноси агресивне течности као што су разни абразиви јер оштећују површину и скидају сјај.

Горња плоча DEA купатилског намештаја је такође и непропусна и нежна на додир, али и еластична па самим тим тешко ломљива.

Како би се повезао отвор са сливником (сифоном) за бушење се користи крунаста тестера, одговарајућег пречника, која се монтира на бушилицу.

Овај модел купатилског намештаја је у понуди у две димензије – 60 и 90 цм и неколико комбинација боја – бело са: сивом, црном и белом украсном маском на фиоци.

Уколико посетите било који од наших салона керамике уверићете се у квалитет и изузетно богату понуду купатилског намештаја и осталог асортимана, а и у наведене чињенице по којима се DEA издваја од других.