KOLOS и HERMES – нови ректификовани модели са текстуром камена

Грес плочице ректификованих ивица, као модели универзалне намене, све су заступљеније код савременог уређење ентеријера и екстеријера. На основу растућих потреба тржишта, а пре свега инвеститора, у складу са актуелним дешавањима у свету керамике, по први пут смо се одлучили за савремени приступ израде ректификованих – грес плочица. Резултат оваквог приступа су две нове колекције ректификованих плочица као имитације камена – KOLOS и HERMES.

kolos grey

Kolos Gray rett 59×59

KOLOS – фузија текстура бетона и камена ствара нови, оригиналан дизајн идеалан за све стамбене и пословне просторе. Визуелни идентитет Kolos плочица, као спој различитих стилова и материјала, изражава тежњу за испробавањем нових комбинација и за одбацивањем предвидљивих дизајнерских шема.

Модели Kolos доступни су у димензији 59x59cm и две боје: Beige и Gray.

kolos beige

Kolos Beige rett 59×59

Још један пример како се природна текстура камена може уткати у дизајн керамичких плочица је колекција HERMES. „Kамене“ грес плочице као универзално позадинско решење за уређење свих просторија стамбеног и пословног простора креирају енергичан дизајн амбијента, преносећи личност и снагу камена. Модели ове колекције задовољавају и најзахтевније потребе архитектуре и савременог дизајна и као такви, представљају јединствени избор за облагање ентеријера и екстеријера.

Модели Hermes доступни су у димензијама: 59×59 и 29,5x59cm и три нијансе: Beige, Light Gray и Gray.

hermes light dark grey

Hermes Dark Gray 59×59 / Light Gray rett 29,5×59

hermes beige

Hermes Beige rett 59×59

Оно што је заједничко за обе колекције је постојање више различитих лица истог модела која пружају оригиналну разноликост површине идеалну за беспрекоран континуитет између унутрашњег и спољашњег простора („open space“ концепт). Изузетан мат ефекат, мразоотпорност и отпорност на хабање, Hermes и Kolos моделе чини одличним за облагање подова са повећаном фреквенцијом кретања, као што су хотели, ресторани, продавнице. Захваљујући ректификованим ивицама, спајање ових плочица додатно доприноси утиску пространости и уредности амбијента.

hermes dark grey, light grey 1

Hermes Dark Gray  / Light Gray rett 59×59

Више о представљеним новитетима погледајте на нашем сајту у оквиру Продајног програма или кликом за колекцију Kolos овде или за колекцију Hermes овде.

Слични чланци