Керамика у ноћном клубу

Керамика у ноћном клубу

Почетком октобра у Зрењанину је отворен нови ноћни клуб који својим луксузним ентеријером плени пажњу посетилаца – Club “Johnnie”. Љубитељи ноћног живота добили су ново место за провод, где поред сјајне музике могу уживати И у ентеријеру за који је великим делом заслужан асортиман “Керамике Јовановић”.

Ходници и степеништа овог модерног клуба обложени су плочицама Savoya 45×45 који му дају беспрекоран светски изглед. Сепареи се издвајају својим луксузним издањем у комбинацији са феноменалним плочицама Magma Black 30×60  које пружају врхунски визуелни угођај свим посетиоцима локала. Бар представља гламурозну комбинацију ова два модела плочица, омогућавајући савршен контраст у новом, модерном руху.

Тоалети су пројектовани у препознатљивом стилу “Johnnie Walker-a”, при чему је коришћена комбинација плочица од полираног гранита PG SUPER BLACK JE0631 – 60×60 и Element Yellow 20×50, које су отпорније на пуцање, механичка оштећења и хабање. Концептуални детаљ којим се употпуњује укупан доживљај, осети се у луксузности стаклених листела – Listela Crystal 5×50, и њиховој могућношћу да прикрију монотонију обичних дезена својом префињеношћу. Savoya 45×45 такође прекрива под у тоалету, као И преко читаве површине локала.

Уз артикле из наше понуде направили смо феноменалан амбијент у коме ће се стварати незаборавне успомене. Пронађите врло лако савршено решење за Ваш ентеријер у нашој широкој понуди, јер једноставно… “Керамика Јовановић” – Инспирише.