Керамика у ноћном клубу

Почетком октобра у Зрењанину је отворен нови ноћни клуб који својим луксузним ентеријером плени пажњу посетилаца – Club “Johnnie”. Љубитељи ноћног живота добили су ново место за провод, где поред сјајне музике могу уживати И у ентеријеру за који је великим делом заслужан асортиман “Керамике Јовановић”.

keramika-jovanovic-club-johnnie-4352

Ходници И степеништа овог модерног клуба обложени су плочицама Savoya 45×45 који му дају беспрекоран светски изглед. Сепареи се издвајају својим луксузним издањем у комбинацији са феноменалним плочицама Magma Black 30×60  које пружају врхунски визуелни угођај свим посетиоцима локала. Бар представља гламурозну комбинацију ова два модела плочица, омогућавајући савршен контраст у новом, модерном руху.

Тоалети су пројектовани у препознатљивом стилу “Johnnie Walker-a”, при чему је коришћена комбинација плочица од полираног гранита PG SUPER BLACK JE0631 – 60×60 и Element Yellow 20×50, које су отпорније на пуцање, механичка оштећења и хабање. Концептуални детаљ којим се употпуњује укупан доживљај, осети се у луксузности стаклених листела – Listela Crystal 5×50, и њиховој могућношћу да прикрију монотонију обичних дезена својом префињеношћу. Savoya 45×45 такође прекрива под у тоалету, као И преко читаве површине локала.

Уз артикле из наше понуде направили смо феноменалан амбијент у коме ће се стварати незаборавне успомене. Пронађите врло лако савршено решење за Ваш ентеријер у нашој широкој понуди, јер једноставно… “Керамика Јовановић” – Инспирише.

 

Keramika Jovanovic Club Johnnie 4315
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4319
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4325
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4328
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4338
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4341
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4343
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4352
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4354
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4360
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4361
Keramika Jovanovic Club Johnnie 4367

Ознаке:, , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a