Керамика Јовановић – поуздан партнер у остварењу пројеката

Бренд, квалитет,традиција, узајмно поверење, испорука са лагера и најповољније цене су једине опције за вас, а то је оно што ми нудимо

Поносни на изграђен, препознатљив бренд и на велику заједницу задовољних купаца позивамо дизајнере, архитекте, инвеститоре да нас контактирају јер су у понуди специјални услови сарадње и куповине.

Инспирисани новим моделима купци често од идеје до крајњег резултата изгубе фокус, појави се велики избор потенцијалних, наизглед једноставних решења и тада на сцену наступају стручњаци и професионалци који идеју лако преточе у 3D пројекат.

Било да купац претендује производе домаћих компанија или понуду реномираних светских произвођача купатилске опреме свакако треба саслушати жеље и могућности и наћи најбоље могуће решење, јер се посао уређења купатила и просторија уопште, обавља једном за дуго времена.

Уколико су жеље купаца окренуте ка увозном програму – гарантујемо да  у том опредељењу  неће погрешити јер наш тим бира само најбоље: Marazzi, Kai, ТAU ceramica, Plaza, Cersanit, Cifre, Paradyz – када су у питању керамичке плочице. Када је о санитаријама реч одабрали смо првенствено престижни GSG, затим Roca, Cersanit, Turkuaz, Villeroy&Boch, Pozzi-Ginori, а за батерије: Grohe или Kludi.

Највећи салон керамике у Србији – наш салон у Крагујевцу

Наша компанија је, после низа година успешног пословања у трговини керамичким плочицама, одлучила да брендира и сопствене серије плочица, купатилског намештаја, као и туш кабина, чиме смо употпунили значајну целину за опремање купатилског простора. У нашем дизајну се одражава спој искуства, традиције и способност праћења саремених трендова у овој грани индустрије. Сваки детаљ је одабран по осећају да ће наши производи оплеменити и украсити нечији животни или радни простор који ће одисати топлином, елеганцијом, ведрином… Уколико неко од потенцијалних купаца не пронађе у понуди нашег бренда оно што би задовољило његове потребе сигурни смо да ће пронаћи у нашој богатој понуди врхунске увозне керамике или керамике других домаћих произвођача. Керамичке плочице наше производње одговарају свим техничким захтевима и стандардима и могу се користити у облагању подова, зидова у просторијама кућа, станова, пословних објеката,  у производним погонима, установама, школама и друго. Серије су прилагођене спољним условима као и унутрашњим и у зависности од намене препоручићемо вам оне које су отпорне на велику влагу или за већу фреквенцију употребе, честу употребу средстава за одржавање, високе или ниске температуре. Примена је вишеструка о чему сведочи велики број купаца из целог региона.

Стамбена зграда у Зрењанину

Због чега би сте требали да одаберете баш нас? Одговор је једноставан – ми слушамо наше потенцијалне купце – њихове жеље, потребе, могућности и заједнички, врло брзо, лако и једноставно налазимо решење у нашим салонима или у договору са нашим стручним и искусним тимом запослених.

Оно што нас додатно и дефинитивно издваја од других је и продаја и брза испорука са сопственог лагера у великој количини, затим услуга дигиталног дизајна простора који је потребно опремити, а на основу приложеног цртежа или постојећег пројекта. Ова услуга је за све наше купце потпуно бесплатна. Располажемо великим избором и ексклузивне увозне керамике и санитарија и за оне са истанчаним укусом и посебним жељама.

За нас сваки потенцијални купац представља и потенцијалног партнера са којим градимо пословни однос са посебном пажњом. Циљ наше компаније је да се остваримо и као сигурна подршка у развоју грађевинске делатности кроз сарадњу са инвеститоримадизајнеримаархитектама, извођачима радова,... Сматрамо да за сваки проблем, потребу или недоумицу приликом куповине постоји квалитетно решење које смо у могућности да понудимо.

Пратите наш блог и на друштвеним мрежама путем којих ћемо вас обавештавати о новинама у пословању, новим серијама плочица, иновацијама у дизајну купатилског намештаја, поделићемо са вама корисне савете, акције и слично.

Нови дигитални зидни декори

Пословни центар “Ренесанса” у Зрењанину

Свој захтев за понудом или позив на сарадњу можете упутити на електронску адресу: projekti@keramikajovanovic.rs

Седиште компаније се налази у Зрењанину, у улици Краља Петра Првог број 6, контакт телефон је +381 23 540 030.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

cement gold
Блог

Импресиван дизајн великих формата

Инспирисани потребом за боравком у опуштајућем окружењу бирамо за своје купце текстуре које дају тродимензионални приказ или најновијом технологијом застакљивања  пружају осећај природних материјала. Tрaгajући

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.