Керамика Јовановић – поуздан партнер у остварењу пројеката

Бренд, квалитет,традиција, узајмно поверење, испорука са лагера и најповољније цене су једине опције за вас, а то је оно што ми нудимо

Поносни на изграђен, препознатљив бренд и на велику заједницу задовољних купаца позивамо дизајнере, архитекте, инвеститоре да нас контактирају јер су у понуди специјални услови сарадње и куповине.

Инспирисани новим моделима купци често од идеје до крајњег резултата изгубе фокус, појави се велики избор потенцијалних, наизглед једноставних решења и тада на сцену наступају стручњаци и професионалци који идеју лако преточе у 3D пројекат.

Било да купац претендује производе домаћих компанија или понуду реномираних светских произвођача купатилске опреме свакако треба саслушати жеље и могућности и наћи најбоље могуће решење, јер се посао уређења купатила и просторија уопште, обавља једном за дуго времена.

Уколико су жеље купаца окренуте ка увозном програму – гарантујемо да  у том опредељењу  неће погрешити јер наш тим бира само најбоље: Marazzi, Kai, ТAU ceramica, Plaza, Cersanit, Cifre, Paradyz – када су у питању керамичке плочице. Када је о санитаријама реч одабрали смо првенствено престижни GSG, затим Roca, Cersanit, Turkuaz, Villeroy&Boch, Pozzi-Ginori, а за батерије: Grohe или Kludi.

Највећи салон керамике у Србији – наш салон у Крагујевцу

Наша компанија је, после низа година успешног пословања у трговини керамичким плочицама, одлучила да брендира и сопствене серије плочица, купатилског намештаја, као и туш кабина, чиме смо употпунили значајну целину за опремање купатилског простора. У нашем дизајну се одражава спој искуства, традиције и способност праћења саремених трендова у овој грани индустрије. Сваки детаљ је одабран по осећају да ће наши производи оплеменити и украсити нечији животни или радни простор који ће одисати топлином, елеганцијом, ведрином… Уколико неко од потенцијалних купаца не пронађе у понуди нашег бренда оно што би задовољило његове потребе сигурни смо да ће пронаћи у нашој богатој понуди врхунске увозне керамике или керамике других домаћих произвођача. Керамичке плочице наше производње одговарају свим техничким захтевима и стандардима и могу се користити у облагању подова, зидова у просторијама кућа, станова, пословних објеката,  у производним погонима, установама, школама и друго. Серије су прилагођене спољним условима као и унутрашњим и у зависности од намене препоручићемо вам оне које су отпорне на велику влагу или за већу фреквенцију употребе, честу употребу средстава за одржавање, високе или ниске температуре. Примена је вишеструка о чему сведочи велики број купаца из целог региона.

Стамбена зграда у Зрењанину

Због чега би сте требали да одаберете баш нас? Одговор је једноставан – ми слушамо наше потенцијалне купце – њихове жеље, потребе, могућности и заједнички, врло брзо, лако и једноставно налазимо решење у нашим салонима или у договору са нашим стручним и искусним тимом запослених.

Оно што нас додатно и дефинитивно издваја од других је и продаја и брза испорука са сопственог лагера у великој количини, затим услуга дигиталног дизајна простора који је потребно опремити, а на основу приложеног цртежа или постојећег пројекта. Ова услуга је за све наше купце потпуно бесплатна. Располажемо великим избором и ексклузивне увозне керамике и санитарија и за оне са истанчаним укусом и посебним жељама.

За нас сваки потенцијални купац представља и потенцијалног партнера са којим градимо пословни однос са посебном пажњом. Циљ наше компаније је да се остваримо и као сигурна подршка у развоју грађевинске делатности кроз сарадњу са инвеститоримадизајнеримаархитектама, извођачима радова,... Сматрамо да за сваки проблем, потребу или недоумицу приликом куповине постоји квалитетно решење које смо у могућности да понудимо.

Пратите наш блог и на друштвеним мрежама путем којих ћемо вас обавештавати о новинама у пословању, новим серијама плочица, иновацијама у дизајну купатилског намештаја, поделићемо са вама корисне савете, акције и слично.

Нови дигитални зидни декори

Пословни центар “Ренесанса” у Зрењанину

Свој захтев за понудом или позив на сарадњу можете упутити на електронску адресу: projekti@keramikajovanovic.rs

Седиште компаније се налази у Зрењанину, у улици Краља Петра Првог број 6, контакт телефон је +381 23 540 030.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

40x120
Блог

Meissen велики формати

Право освежење у текстурама и бојама у протеклој години нам је стигло из Meissen-а. Понуду керамичких плочица, за праве хедонисте и перфекционисте, обогатили смо основним

ДЕТАЉНИЈЕ —