Када или туш-кабина?

Када или туш-кабина?

Једно од питања које се поставља приликом реновирања купатила је: “Када или туш-кабина?”. Најбољи одговор је оба, и када и туш-кабина, уколико нам реалне димензије простора и финансијске могућности то дозвољавају. Међутим, како ово није чест случај треба направити прави одабир. Већина људи је веома лојална својим навикама, туширању или купању у кади, мање је оних који практикују оба и спремни су да се прилагоде.

Било да волите каду или туш-кабину, и једно и друго има своје предности и мане.

У последњих неколико година туш-каде са кабином постале су прави хит. Купују их и они с малим, али и они који имају велико купатило. Туш-кадица није неопходна да бисте опремили свој кутак за туширање – на поду обложеном керамичким плочицама поставите сливник и туш-кабину по избору. Осим туш-кабине можете изабрати стаклени параван који ће, са решеткастим сливником, Вашем купатилу дати ноту елеганције.

Параван Гранада

Туш кабина Туто

Предности туш-кабине:

Уколико имате мало купатило – туш-кабина је право решење јер ћете на тај начин максимално искористити простор. За људе који се углавном туширају боље су решење јер је туширање у њима комотније.

Љубитељи туш-кабине тврде да се туширањем троши мање воде него што би се потрошило за припрему вруће купке што може бити тачно, и не мора, зависи од времена које особа проведе туширајући се, као и од протока туш главе. Брзинским туширањем од неколико минута засигурно ће се потрошити мање воде него пуњењем каде средње величине.

Туширање је брже од купања јер нема потребе да чекате док се када напуни водом, само закорачите и пустите воду.

Туширањем се ефикасније спирају нечистоће које одмах отичу, за разлику од купања у кади где се сапуница задржава у кади све време. Шампонирану косу је лакше испрати тушем него у већ пенастој купки.

Једна врста хидротерапије подразумева наизменично туширање топлом и хладном водом што ослобађа од напетости, стимулише и окрепљује тело. Уколико нисте спремни за ову врсту “хидро-шока”, можете одабрати хидромасажну кабину, хидромасажни стуб или специјалну туш главу која ће млаз воде усмерити по Вашем избору и ослободити тело сваког стреса.

У нашој понуди можете пронаћи велики избор туш-кадицатуш-кабина и паравана прозвођача Luxor Line. Кабине и паравани су прозведени од каљеног стакла високог квалитета, мат или прозирног, дебљине 4 mm, 6 mm или 8 mm.

Класичне каде данас представљају кутак за уживање и опуштање. Људи све ређе уграђују каде јер, по мишљењу већине, купање захтева више времена, троши се више воде и заузима се превише простора. Међутим, ниједан туш не може заменити топлу миришљаву купку.

Када Гранде

Предности каде:

Потапање у топлу купку са ароматичним солима опушта мишиће и ослобађа од свакодневног стреса на крају напорног дана. Уз Вашу омиљену књигу и пријатну музику ово је одличан начин да се посветите себи и заборавите све друго.

Топла купка шири крвне судове и помаже циркулацију. Она такође ублажава болове у леђима, зглобовима, корисна је и код артритиса и спортских повреда.

Тешко да ћете успети да окупате дете у туш-кабини, док ћете у кади то урадити без проблема. Уз омиљене играчкице и пенушаву купку, када постаје права забава за Ваше дете.

Ако немате туш-кабину не значи да се не можете туширати. На каду можете поставити параван по избору, или чак обичну завесу за туширање како би спречили прскање воде по купатилу.

Каде могу имати и опцију хидромасаже, било ваздухом, воденим млазом или у комбинацији, а њихов број и распоред варира у зависности од типа програма који изаберете – погледајте наш хидромасажни програм.

Витро хидромасажна када

Каде Luxor Line постоје у различитим димензијама и облицима, oдговарају сваком дому и најразличитијим потребама. Свака када је направљена од најквалитетнијих санитарних структурних листова што је одликује великом тврдоћом, флексибилношћу, малом тежином и добром отпорношћу на хабања.

Quadro хидромасажна када

Погледајте ОВДЕ нашу широку понуду туш-кадица, када, туш-кабина, паравана и хидромасажног програма и направите Ваш савршен избор.