Јединствена Хармонија у срцу града

harmonija 1920x830 08 2021

На пригодан начин, наш први стамбено – пословни објекат овог типа, свечано је отворен 02. августа уз присуство новинара и званица, који су такође допринели да овај наш бисер и првенац у погледу станоградње отвори врата својим станарима, који су жељно очекивали завршетак радова.

Хармонија представља не само концепт савременог живота по питању изгледа, градње и опремљености него и истинско уживање у хедонизму који пружа управљање и дигиталну контролу повезаним уређајима у свакој стамбеној јединици и близина околног, неопходног садржаја.

Kада помињемо градњу и опремљеност не можемо да изоставимо на првом месту иновативна техничка решења у сегменту изолације, грејања и хлађења, као и инсталираног чувеног Schindler лифта, Rehau столарије (полимерна решења са високим степеном термо и звучне изолације, са трослојним стаклима који максимално апсорбују спољашњу буку), купатилску опрему и санитарије, керамичке плочице и таркет подне облоге, .. Све ово набројано поред сопствених изузетних карактеристика за собом повлачи и велике уштеде енергије, а самим тим и изузетно ниску цену одржавања са акцентом на грејање и хлађење које свима итекако значи.

Оно што посебно одликује ову „паметну зграду“ је лакоћа управљања путем мобилне апликације, са удаљене локације, системом грејања и хлађења, расветом, ролетнама и слично. OBLO living омогућава дигитални приступ унутар стана истим овим функцијама, али и телефонској линији, сигурносним камерама и осталим подешавањима.

Kако је ХАРМОНИЈА сада засијала пуним сјајем сви заинтересовани купци могу се и лично уверити у све оно што је издваја на тржишту некретнина, а цена стамбених јединица се креће од 1250 Еура до 1350 Еура за м2.

Зграда има пет спратова, од којих последњи има станове веће квадратуре, луксузно су опремљени, са наткровљеним терасама и мањим, зеленим оазама, које поседују засебан систем заливања, самоодржив у складу са временским условима. У сутерену се налази 29 гаража које су такође предвиђене за продају. Приземље је одређено за пословне јединице.

О овој лепотици у урбаном делу града, која се издваја и својом модерном спољашношћу у складу са најсавременијим захтевима у погледу градње, можемо говорити и писати са поносом још много, али је најбоље да сви заинтересовани купци погледају зграду уживо и расположиве станове, а пре тога можда посете и страницу harmonijazr.rs .

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.