Јединствена Хармонија у срцу града

harmonija 1920x830 08 2021

На пригодан начин, наш први стамбено – пословни објекат овог типа, свечано је отворен 02. августа уз присуство новинара и званица, који су такође допринели да овај наш бисер и првенац у погледу станоградње отвори врата својим станарима, који су жељно очекивали завршетак радова.

Хармонија представља не само концепт савременог живота по питању изгледа, градње и опремљености него и истинско уживање у хедонизму који пружа управљање и дигиталну контролу повезаним уређајима у свакој стамбеној јединици и близина околног, неопходног садржаја.

Kада помињемо градњу и опремљеност не можемо да изоставимо на првом месту иновативна техничка решења у сегменту изолације, грејања и хлађења, као и инсталираног чувеног Schindler лифта, Rehau столарије (полимерна решења са високим степеном термо и звучне изолације, са трослојним стаклима који максимално апсорбују спољашњу буку), купатилску опрему и санитарије, керамичке плочице и таркет подне облоге, .. Све ово набројано поред сопствених изузетних карактеристика за собом повлачи и велике уштеде енергије, а самим тим и изузетно ниску цену одржавања са акцентом на грејање и хлађење које свима итекако значи.

Оно што посебно одликује ову „паметну зграду“ је лакоћа управљања путем мобилне апликације, са удаљене локације, системом грејања и хлађења, расветом, ролетнама и слично. OBLO living омогућава дигитални приступ унутар стана истим овим функцијама, али и телефонској линији, сигурносним камерама и осталим подешавањима.

Kако је ХАРМОНИЈА сада засијала пуним сјајем сви заинтересовани купци могу се и лично уверити у све оно што је издваја на тржишту некретнина, а цена стамбених јединица се креће од 1250 Еура до 1350 Еура за м2.

Зграда има пет спратова, од којих последњи има станове веће квадратуре, луксузно су опремљени, са наткровљеним терасама и мањим, зеленим оазама, које поседују засебан систем заливања, самоодржив у складу са временским условима. У сутерену се налази 29 гаража које су такође предвиђене за продају. Приземље је одређено за пословне јединице.

О овој лепотици у урбаном делу града, која се издваја и својом модерном спољашношћу у складу са најсавременијим захтевима у погледу градње, можемо говорити и писати са поносом још много, али је најбоље да сви заинтересовани купци погледају зграду уживо и расположиве станове, а пре тога можда посете и страницу harmonijazr.rs .

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —