Због чега смо изабрали GROHE као део наше понуде?

Због чега смо изабрали GROHE као део наше понуде?

Фирму GROHE краси основни, препознатљив мото „Остарити заједно“. Из тог разлога сви њихови производи пролазе кроз изузетно захтевна тестирања, најтежа у индустрији и иста се завршавају са одличним оценама пре него напусте производне погоне. Славине, тушеви и термостати и све остале компоненте које иду уз њих морају да трпе симулиране ефекте у свакодневној употреби 20 година – са посебно тврдом водом. Поред ових тестирања врше се и независна тестирања од стране врло ригорозног жирија. О квалитету сведоче и бројне награде, не само за квалитет производа него и за предузеће у домену производње, логистике, са фокусом на потрошаче и иновације.

Предузеће GROHE чине три производна погона у Немачкој, као локација за иновацију, дизајн и развој. У прилог квалитету говоре и међународни стандарди који гарантују висок ниво објективности и стандарда квалитета TÜV SÜD, као и DIN EN 817: 10/1997 и NF 077: 07/2005.

На нашем тржишту првенствено је заступљено мишљење да је много боље и поузданије купити производ, у овом случају славине или батерије, домаће производње, а следећи услови за куповину су: стандарди којих се произвођач придржава, редовна контрола квалитета, гаранција, искуства других и препоруке, а тек на крају име бренда. Када су у питању домаћи производи овде је врло битно истражити и где је сама производња лоцирана, од којих се материјала израђују, услови гаранције приликом куповине и слично. Уколико је батерија лошијег квалитета врло често су се купци нашли у незавидним ситуацијама када је због лошег материјала долазило до изливања воде због пуцања на навојима, ручицама и слично.

Еколози и припадници разних покрета за очување природе и наше планете уопште, својим активностима указују на проблеме са којима се сваког дана све више суочавамо, а то је прекомерно трошење природних ресурса – у овом случају воде за пиће. Острвске земље су првенствено суочене са овим проблемом и њихови становници су поред едукације почели да спроводе акције и мере како би се овај проблем свео на минимум, а то је замена свих старих славина, батерија и водокотлића новим, штедљивим.

Овакав корак сигурно није безболан по кућни буџет, али је цена изузетно ниска када се гледа са становишта могућег проблема нестанка питке воде. Не треба са предрасудама гледати на овај проблем. Требамо учинити колико год је у нашој моћи за опште добро, али и за свој буџет (приватни и пословни), на дуже стазе, не само уштедом воде него и струје која је најчешћи енергент за њено загревање. Институције, установе, болнице, хотели и многи други широм света су већ начинили овај значајан корак.

GROHE нуди решења управо у ову сврху користећи технологију дуалног испирања са процентом уштеде воде од око 50% (када су у питању водокотлићи) или EcoJoy која је уграђена у већину модела тушева као стандард чијом се употребом штеди око 68% воде.  

Поред свих наведених карактеристика производи GROHE имају и друге предности – применом иновација у погледу практичности употребе и лаког одржавања. 

Ове и њима сличне производе можете пронаћи у свим нашим салонима, додатно се информисати о сваком од њих, остварити гаранцију и бити сигурни да сте направили прави избор.