IRIS и IDEA – нови чланови колекције купатилског намештаја

Ослушнули смо вас, ваше жеље и мишљења о изгледу и функционалности купатилског намештаја којим бисте улепшали свој купатилски амбијент. Из тога су проистекле две нове колекције ормарића и то у неколико, сада већ стандардних димензија.

IRIS је конзолни модел тоалетног ормарића са много више практичног простора за одлагање, складно комплетиран горњим делом са огледалом и LED расветом. Доступан је у три димензије: 60, 75 и 90cm. Блиставо бела боја и сјајне површине IRIS ормарића употпуњене су дискретним декором текстуре дрвета који је на суптилан начин додао ноту модернизма класичној белини IRIS-а.

ambijent iris 90 , hika 0

Материјал од ког је произведен је комбинација оплемењене иверице и фарбаног медијапана. Код доњег дела са умиваоником простор за одлагање је одвојен са двоје или троје врата, зависно од ширине елемента, где смо користили шарке са успоривачима. Горњи део садржи огледало са LED расветом и ормарић, као и шарке са успоривачима.

IDEA је нова колекција конзолних купатилских ормарића са белом или антрацит маском доступних у две димензије: 60 и 90cm. Редизајнирали смо постојећи модел са идејом да га додатно истакнемо антрацит плочом у боји маске и креирали IDEA ANTRACIT моделе. Било да су са белом или антрацит маском, оно што IDEA колекцију чини посебном је могућност комплетирања неким од модела надградних умиваоника по жељи купца, а све захваљујући изузетно квалитетној, непорозној и посебно чврстој плочи која им чини потпору.

idea 90 4

Ови модели су креирани као комбинација оплемењене иверице и медијапана, фарбаног полиуретанском бојом. Доњи део купатилског намештаја IDEA поседује две фиоке са скривеним успоривачима (slow motion) и може се комбиновати са огледалима одговарајуће ширине (Stella 60/90, Easy 60).

thunder black idea 60 bela

Слични чланци

Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.