IMOLA CERAMICA – italijanska keramika kreirana sa strašću

Sa željom da naš asortiman keramike podignemo na viši nivo i prilagodimo ga urbanom životnom stilu sadašnjice, ponudu keramičkih pločica proširili smo novitetima poznatog italijanskog brenda Imola Ceramica. “Kreirano od strane Imola-e znači kreirano sa strašću“ – glavni je moto ovog brenda koji karakteriše više od 145 godina lepote, kreativnosti i vrhunskog kvaliteta keramičkih pločica. Fraza „Napravljeno u Italiji“ kao dinamičnom industrijskom centru i velikom globalnom igraču – postala je merilo za kvalitetnu keramiku koja nikad ne izlazi iz mode.

Osim italijanskog dizajna i odličnih karakteristika gres porcelana, nove kolekcije Imola keramike namenje su osobama modernog doba sa “brzim” životnim stilom i kreirane tako da zadovolje sve savremene zahteve tržišta.

am creacon 1

Vizuelni identitet kolekcije Creative Concrete – Creacon proizilazi iz reinterpretacije različitih metoda obrade betona i stručnog korišćenja savremenih efekata. Mat glazura i reljefni elementi na jedinstven način naglašavaju karakter Creacon modela dostupnog u 5 nijansi: White, Dark Grey, Grey, Negro, Beige i dve dimenzije: 30×60 i 60×60.

am creacon 3

Sve pločice ove serije su rektifikovane i poseduju odlične tehničke karakteristike (otporne su na visoke temperature, ogrebotine i ne deformišu se tokom vremena) zbog čega sa njima možete ukrasiti sve prostorije vašeg enterijera, pa čak i poslovnog prostora.

am creacon 8

am creacon 4

Walk je kolekcija praktičnih, minimalističkih pločica koje se prilagođavaju različitim kontekstima i stilovima opremanja. Modeli ove serije inspirisani su prepoznatljivom teksturom kamena koja pruža karakter i dubinu vašem ambijentu. Walk pločice su dostupne u dve boje: Greige i Grey, i takođe poseduju odlične tehničke karakteristike (otporne su na visoke temperature, ogrebotine i ne deformišu se tokom vremena) što ih čini sigurnim izborom za oblaganje svih prostorija vašeg doma ili poslovnog prostora.

am walk 2

am walker 1

am walk 1 1

Kada je život dosadan – uživajte u pločicama. Bilo da ste od onih koji vežbaju u dnevnoj sobi, eksperimentišu receptima u kuhinji ili ne mogu da se odreknu svakodnevne rutine tretmana za ulepšavanje u udobnom kupatilu – u svom domu možete oživeti svoje strasti uz Imola pločice za sve prilike i sve prostorije.

Podeli

Slični članci

kj akcija 02 2023 meseca 1920x834

Akcija meseca

Savremeni stilovi u oblasti uređenja enterijera donose nam nove trendove, urbane elemente i moderne dizajnerske aspekte njihovog kombinovanja u cilju…

Detaljnije
Kategorije
Prijavite se na našu mejliing listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.

Prijavite se na našu mejl listu

Prijavom na mejling listu, dobijaćete informacije o trenutnim popustima i novim proizvodima.