Година пред нама

Ово је била заиста тешка година за све, испуњена борбом на разним пољима, изазовима, страховима, искушењима…. Многи би могли себе назвати и победницима ако су се изборили макар са једним од ових проблема… али ту не би требао да је крај нашим тријумфима. Морамо се потрудити да из свега извучемо поуке и чврсте одлуке да идемо даље, снажнији и отпорнији. Неће бити лако, али вреди покушати и потрудити се јер награде неће изостати, на било који начин, само их треба препознати.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Smartphone Brojke

У претпразничном расположењу и окружењу, када нам са разних страна поглед привуку украси, поклони, подсећање на Нову годину која је пред нама, божићне празнике, тешко је изоловати се од свега тога, али и не би требало. Уколико нам је тешко да се радујемо морамо пронаћи некога ко истински то може и радовати се бар због те особе, а то су најчешће деца.

Почињемо са украшавањем свог дома, планирамо празничну трпезу и незаобилазне посластице и већ сада наслућујемо мирисе који ће се прожимати кроз све просторије. Тужно би било да се заиста не посветимо овоме. Не би требало запустити ни један део куће, стана или пословне просторије и макар и на дискретан начин обележити радост која нас очекује уколико се надамо бољем, прижељкујемо лепше дане.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Ukrasi I Deca

Неки од нас ће направити листе приоритета циљева које ће поставити себи за 2021. годину, неко ће се задржати само на томе да сачува своје здравље и својих ближњих… Битно је не враћати се на све оно тужно и тешко што нас је окупирало у још увек текућој години…

Да бисмо наставили даље уздигнуте главе можда ће бити потребно и пресећи неке везе са прошлошћу, уклонити све оно што нас чини тужним. Многи саветују да се у таквим случајевима покрене рецимо реновирање дома, можда и мањих размера, којим би унели ведрину и нови склад. Уколико вам се процес реновирања купатила чини као огроман посао – не мора да буде ако се добро испланира. У оваквом процесу најбоље је ослонити се на стручну помоћ и савет, па још ако је и бесплатан – на корак сте до савршеног решења, а цео поступак ће вам и заокупити пажњу, физички уморити, а крајњи резултат је нешто у чему ћете уживати дуги низ година.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Smartphone Projekti

Пре него се рецимо одлучите на тај корак приредите свом старом купатилу почастан опроштај. Украсите га јарким црвеним и зеленим бојама или најнежнијом белом и златном, примереним украсима, пустите машти на вољу и направите неке занимљиве украсе из сопствене радиности. Оваквим детаљима када започнете сваки дан – немогуће је не осмехнути се, а смех је најбољи лек за све бриге. Дозволите да радост коју доносе празници уђе и у ваш дом и у ваше срце.

Када је наша компанија у питању, подстрек да стремимо ка томе да будемо још бољи у свом послу, су остварени циљеви. Услови су у овој години били отежани, али свако од нас се потрудио да уради свој посао на најбољи могући начин. У наредном периоду ћемо покушати да преко друштвених мрежа прикажемо наше успехе, на прикладан начин, надајући се да ћемо на тај начин дати свима пример да се здруженим снагама заиста може много постићи уз чврсте одлуке и циљеве.

Keramika Jovanovic Blog Godina Pred Nama Team

Уз добро здравље очекујемо вас у нашим салонима, уз проширен асортиман, још бољу услугу и квалитет, а свакако ћемо ићи ка томе да вас и у наредном периоду обрадујемо са редовним акцијама и попустима.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

keramika jovanovic blog sezona prolecnog uredjenja naslovna
Блог

Сезона пролећног уређења

Свесни смо да је сезона пролећних радова календарски већ одавно почела, али ове године, неповољне временске прилике су све планове и радње одложиле. Уколико то

ДЕТАЉНИЈЕ —
Пратите нас на друштвеним мрежама
Пријавите се на нашу мејл листу

Пријавом на мејлинг листу, добијаћете информације о тренутним попустима и новим производима.