Нова серија плочица Сена – дигитална штампа

С’ поносом представљамо још једну серију плочица сопствене производње и верујемо да ће се и она наћи у многим просторијама, првенствено купатилима, као и све наше претходне серије. Користећи предности нове технологије дизајнирали смо и ове плочице за које можете осмислити изузетно много комбинација.

Декори ове серије могу задовољити различите укусе, а на вама је да за њих нађете право место и распоредите их тако да њима истакнете неки елемент купатила, а да опет и сам декор привуче пажњу . Плочице Waves се могу поставаљати хоризонтално или вертикално и на тај начин ћете простору продужити димензију која му је потребна.  Можете их поставити вертикално  унутар туш кабине, уколико је имате у свом купатилу, чиме је претварате у окружење налик бамбусовој шуми.

digitalna-serija-sena-blog1

digitalna-serija-sena-blog2

Друге две врсте декор плочица ове серије, Belen и Clio, асоцирајући на ретро стил или такозвани „пачворк“, су у складу са актуелним дизајнерским подухватима, јер се свет све више окреће овом тренду. Комбинујте их са основним зидним плочицама које су у понуди са 6 различитих лица, у димензији 25×50 цм.

digitalna-serija-sena-blog3

Текстура подних плочица, димензија 33×33 цм, које се појављују са шест различитих лица, одговара свима који воле земљане тонове и природне елементе у свом дому или бар оне елементе који на то верно подсећају, а то је управо Sena. Пастелни тонови и сјајна завршна обрада, остављају утисак топлине, елеганције и нежности.

Нову дигиталну серију погледајте на следећем линку.

Ознаке:, , , , ,

Messenger icon
Pošaljite poruku putem Facebook-a