Дигитална серија плочица модерне текстуре и декора – Cement

Инспирисани индустријским дизајном и материјалима који су нам доступни креирали смо серију плочица интересантне текстуре цемента уз одговарајуће декор плочице под називом Цемент.

Колекцију чине подне плочице стандардних димензија 33×33цм, зидне плочице димензиија 25×50 цм, као и неколико различитих декора истих димензија, 25×50цм.

Боје смо одабрали тако да одговарају актуелним трендовима, али исто тако и стандардима када је дизајн ентеријера у питању. Gray или Light gray, Crema или Noce својим топлим тоновима се лако могу искомбиновати са свим осталим елементима купатила, као и са неколико доступних декора ове серије: Line, Damask или Chic.

Декоре бирате у складу са сопственим стилом јер „дамаск шара“ нас враћа у нека прошла времена, истакнутог стила, неправилне линије на декору „Cement Line Crema“ или „Cement Line Light Gray“ подсећају на такозвани „animal“ принт, док су Chick декори потпно у складу са природом и неодољиво подсећају на стабљике бамбуса.

Основне плочице су доступне у 3 лица, а врхунска, савремена дигитална штампа веома верно дочарава природну цементну површину. Плочице су завршне мат обраде, тако да се лако одржавају и на њима не остају трагови брисања – уколико се користе прописана средства за одржавање.

Подели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Слични чланци

modern bathroom small
Блог

Како да адекватном расветом потпуно промените купатилски амбијент

Колико год да сте изабрали сјајне и скупе плочице, одлично их уклопили уз остале елементе, одабрали најмодернији модел купатилских батерија или санитарија – уколико немате

ДЕТАЉНИЈЕ —