Дигитална серија плочица модерне текстуре и декора – Cement

Дигитална серија плочица модерне текстуре и декора – Cement

Инспирисани индустријским дизајном и материјалима који су нам доступни креирали смо серију плочица интересантне текстуре цемента уз одговарајуће декор плочице под називом Цемент.

Колекцију чине подне плочице стандардних димензија 33×33цм, зидне плочице димензиија 25×50 цм, као и неколико различитих декора истих димензија, 25×50цм.

Боје смо одабрали тако да одговарају актуелним трендовима, али исто тако и стандардима када је дизајн ентеријера у питању. Gray или Light gray, Crema или Noce својим топлим тоновима се лако могу искомбиновати са свим осталим елементима купатила, као и са неколико доступних декора ове серије: Line, Damask или Chic.

Декоре бирате у складу са сопственим стилом јер „дамаск шара“ нас враћа у нека прошла времена, истакнутог стила, неправилне линије на декору „Cement Line Crema“ или „Cement Line Light Gray“ подсећају на такозвани „animal“ принт, док су Chick декори потпно у складу са природом и неодољиво подсећају на стабљике бамбуса.

Основне плочице су доступне у 3 лица, а врхунска, савремена дигитална штампа веома верно дочарава природну цементну површину. Плочице су завршне мат обраде, тако да се лако одржавају и на њима не остају трагови брисања – уколико се користе прописана средства за одржавање.